WhatsApp: PROBLEME cu Trimiterea de Mesaje in TOATA Lumea

WhatsApp PROBLEME

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, a trecut azi prin probleme foarte mari de functionare, care se pare ca au afectat oameni din intreaga lume, din pacate pentru toti.

WhatsApp a impiedicat oamenii sa trimita mesaje, clipuri video, imagini, stickere, sau chiar mesaje audio, iar persoane din diverse zone de pe glob s-au plans din cauza problemelor pe care le-au intampinat cu platforma.

WhatsApp nu a oferit vreo explicatie pentru aceste probleme deocamdata, nici macar cei de la Facebook, insa aceasta nici nu este prima oara cand sunt intampinate dificultati in a folosi platforma de mesagerie de catre oameni.

WhatsApp a avut in 2019 mai multe incidente similare, in majoritatea dintre ele fiind indisponibila impreuna cu Facebook, sau Instagram, dar de aceasta data se pare ca a fost singura dintre platforme care a fost indisponibila.

WhatsApp nu are foarte des probleme, platforma functionand fara cusur in vasta majoritate a timpului, insa cand devine indisponibila, ea are probleme in diverse zone de pe glob, ceea ce s-a intamplat inclusiv in aceasta situatie.

WhatsApp pare sa fi rezolvat problemele pentru unele dintre persoanele din diverse zone de pe glob, dar nu este exclus ca ele sa reapara la un moment dat pe parcursul zilei, asa ca daca le intampianti, stiti de la ce vin.