Netflix: Oferta SURPRIZA la care mai NIMENI Nu se ASTEPTA Acum

Netflix a lansat astazi o oferta extrem de interesanta pe care nimeni nu se astepta sa o vada atat de rapid, iata ce vrea sa faca pentru toata lumea.

Netflix oferta

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere de pe planeta, iar o oferta complet neasteptata a venit acum pentru ce va ce lumea se astepta sa vada, dar nu atat de rapid dupa ce s-a intamplat. Mai exact, presedintele companiei Netflix a anuntat ca exista interes pentru a lucra cu Harry si Meghan Markle plentru a realiza, cel mai probabil, un serial documentar despre viata lor, sau ceea ce s-a intamplat la iesirea din familia regala.

Netflix a dezvaluit surprinzator de repede ca este interesata sa lucreze cu cei doi, iar asta pentru ca ei au anuntat cu doar cateva zile in urma plecarea din familia regala a Marii Britanii si dorinta de a deveni mai independenti. Meghan Markle ar fi semnat deja cu Disney pentru a face o dublare pentru un film, insa banii primiti nu vor ajunge in conturile sale, ci vor fi donati catre o organizatie de caritate care se ocupa de salvarea si ingrijirea elefantilor.

Netflix: Oferta SURPRIZA la care mai NIMENI Nu se ASTEPTA Acum

Netflix e prima companie interesata sa lucreze cu cei doi, cel mai probabil pentru a le spune povestea plecarii din familia regala cat mai repede, insa printul Harry a lucrat cu Oprah Winfrey la un documentari pentru Apple TV+. Acolo rolul sau a fost unul de invitat, si a dat un interviu, insa pentru Netflix va avea cu siguranta o implicare mult mai mare pentru a-si spune povestea pe care foarte multa lume ar vrea sa o auda in momentul de fata.

“Agenția de știri Press Association a raportat că a întrebat Sarandos în cadrul unui eveniment din Los Angeles dacă Netflix ar fi interesat să lucreze cu Prințul Harry și Markle, citând executivul ca răspuns: „Cine nu ar fi interesat? Da, sigur”.”

Netflix va crea in 2020 in jur de 400 de filme si seriale pentru platforma sa de streaming video la cerere, intentionand sa investeasca 17.3 miliarde de dolari pentru a le aduce oamenilor continut grozav pe care sa-l urmareasca. Netflix va dori cu siguranta sa creeze cat mai rapid continut cu printul Harry si Meghan Markle, dar ramane de vazut la ce fel de intelegere ar putea ajunge cu acestia in functie de ce alte oferte vor primi de la alte companii.

Netflix este una dintre companiile care are parte de cele mai bune filme si seriale in platforma sa de streaming video la cerere, iar din cate se pare, intentia este de a aduce si mai mult continut, chiar de acest gen.