Playstation 5: Vestea GROZAVA care va BUCURA Toti Fanii

Playstation 5 lansare

Playstation 5 este urmatoarea mare consola pe care Sony se pregateste sa o lanseze pentru clientii din lumea intreaga, si deja exista foarte mult interes vis-a-vis de aparitia sa, iar evenimentul nu ar fi chiar atat de departe.

Playstation 5 ar urma sa fie prezentata in cadrul unui eveniment special care ar urma sa aiba loc in data de 5 februarie, iar atunci va fi dezvaluita noua consola impreuna cu toate specificatiile sale, data de lansare, dar si pretul.

Playstation 5 ar urma sa coste 499 de dolari in momentul in care va fi pusa in vanzare de catre compania japoneza, iar zvonul de astazi ne spune ca vanzarile ar trebui sa inceapa in octombrie 2020, deci peste multe, multe luni.

Playstation 5 a fost confirmat inclusiv pe contul Twitter al brand-ului pentru Europa, iar asta pentru ca acolo este mentionata denumirea noii console pe care compania Sony intentioneaza sa o puna in vanzare pentru clientii din toata lumea.

Playstation 5 nu a avut pana acum specificatii demne de incredere dezvaluite, dar se zvoneste ca ar urma sa creasca substantial vitezele de download, si sa reduca vitezele de instalare a aplicatiilor, optiunea de a le juca direct de pe internet fiind deasemenea oferita.

Playstation 5 urmeaza sa fie o consola care va aduce serioasa concurenta pentru cei de la Microsoft, dar chiar si pentru proiecte ca Google Stadia, insa mai multe vom afla in toamna, cand va fi dezvaluit totul.