Samsung GALAXY S20 Plus va fi MAREA DEZAMAGIRE a Seriei

Samsung GALAXY S20 Plus va fi cea mai mare dezamagire a seriei de telefoane care va fi lansata in primavara, iata de ce nu merita cumparat de clienti.

Samsung GALAXY S20 Plus dezamagire lansare

Samsung GALAXY S20 Plus va fi marea dezamagire a seriei de telefoane pe care compania coreeana le va lansa in primavara acestui an, iar asta in ciuda faptului ca va veni cu foarte multe noutati importante cand va fi lansat. Spun ca va fi o dezamagire pentru ca Samsung GALAXY S20 Plus va avea specificatii apropiate de modelul Ultra, insa vor exista unele diferente cheie care vor conta extrem de mult la experienta de utilizare finala.

Samsung GALAXY S20 Plus va avea un ecran mai mic decat modelul Ultra, va avea o baterie mai mica, dar aceste lucruri sunt perfect normale din cauza diferentei intre dmensiunile celor doua modele. Problema cea mai mare este la camera frontala, acolo unde Samsung GALAXY S20 Plus va avea un senzor principal de 12 megapixeli in loc de 108 megapixeli, ceea ce desigur ca va aduce critici de la foarte multa lume dupa prezentarea oficiala.

Samsung GALAXY S20 Plus va fi MAREA DEZAMAGIRE a Seriei

Samsung GALAXY S20 lista specificatii tehnice

Samsung GALAXY S20 Ultra va avea deasemenea si un senzor de imagine telephoto care va aduce zoom optic de 10X, sau zoom digital de pana la 100X, de peste 3 ori mai mari decat in cazul modelului Plus. Aici va fi o alta mare dezamagire pentru Samsung GALAXY S20 Plus, iar asta pentru ca acel zoom optic este foarte important pentru inregistrarea de poze la distanta, iar modelul mijlociu din serie va veni fara asa ceva pentru clientii sai.

Samsung GALAXY S20 Plus nu va avea nici noua camera frontala de 40 de megapixeli care exista in versiunea Ultra, ci doar o camera de 10 megapixeli, deci nici selfie-urile nu vor fi la fel de bune. Samsung GALAXY S20 Plus va avea mai multe in comun cu modelul standard, care va fi si cel mai ieftin dintre toate, decat cu modelul Ultra, ceea ce reprezinta o schimbare foarte mare de strategie pentru cei de la Samsung in anul 2020.

Samsung GALAXY S20 Plus si Samsung GALAXY S20 Plus Ultra vor fi doua modele de telefoane cu diferente mari, ceea ce nu vedem de exemplu la seria iPhone 11 Pro, care e diferentiata de specificatii normale legate de dimensiuni, dar nu si pentru camere, etc.