Huawei P40 Pro: PREMIERA Tehnologica pentru Noile Telefoane

Huawei P40 Pro are o premiera tehnologica importanta anuntata inainte ca telefonul sa fie efectiv prezentat, iata ce schimbare uriasa este pregatita acum.

Huawei P40 Pro PREMIERA

Huawei P40 Pro urmeaza sa fie lansat cu o uriasa premiera tehnologica de catre compania Huawei, chinezii dorind sa le ofere clientilor din intreaga lume ceva ce pana acum nu au primit de la alti producatori. Vorbim despre o premiera tehnologica pentru camera care va fi folosita in Huawei P40 Pro, iar asta pentru ca in ea chinezii vor utiliza componente care pana in momentul de fata au fost greu de produs, dar iata ca exista si schimbari mari in bine.

Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba un senzor de imagine de 52 de megapixeli, cu dimensiunea senzorului de 1/1.33 inch, acesta baneficiind de o tehnologie 16 in 1 pentru inregistrarea pozelor. Practic, Huawei P40 Pro ar urma sa inregistreze, cu noua sa camera, poze care au rezolutia de 3.25 megapixeli, iar asta pentru ca fiecare pixel e de 16 ori mai mare decat in mod normal, deci si calitatea pozelor inregistrate cu senzorul de imagine e mult mai buna.

Huawei P40 Pro: PREMIERA Tehnologica pentru Noile Telefoane

Huawei P40 Pro urmeaza sa poata inregistra poze mult, mult, mai bune in conditii de luminozitate scazuta multumita acestui senzor de dimensiune mai mare, care are si aceasta tehnologie speciala integrata. Prin software, senzorul de imagine va putea face si poze de 13 megapixeli cu o scalare de 4 la 1 pentru pixeli, in loc de 16 la 1, dar asta va oferi calitate mai slaba, decat in cazul rezolutiei de 3.25 megapixeli, pentru imaginile inregistrate cu Huawei P40 Pro.

Huawei P40 Pro ar putea avea noua tehnologie denumita “Quad Curve Overflow”, “Ultra Vision Camera” sau Ultra Vision Sensor”, toate acestea fiind inregistrate ca marca de catre Huawei deja. Acest nou senzor de imagine pentru Huawei P40 Pro va intra in concurenta directa cu noua camera din Samsung GALAXY S20, dar si cea din iPhone 11 Pro, si va fi extrem de interesant de vazut ce fel de rezultate ar putea sa ofere in final.

Huawei P40 Pro a fost deja anuntat in mod oficial ca fiind pregatit pentru prezentare in luna martie, spre final, in cadrul unei conferinte ce va avea loc la Paris, dar nu se stie si cand anume ar urma sa fie pus in vanzare.