Tesla NEAGA Problema foarte GRAVA a Masinilor sale Electrice

Tesla problema masini

Tesla neaga o problema foarte grava pe care o au masinile sale electrice, una care i-a adus inclusiv o investigatie din partea autoritatilor americane pentru siguranta traficului, deci situatia este cat se poate de serioasa.

Tesla sustine ca masinile sale nu au o problema cu accelerarea neasteptata, asa cum sustin cateva sute de clienti, si ca in spatele petitiei facute catre autoritatile americane s-ar afla un barbat care vrea sa profite de pe urma scaderii pretului actiunilor companiei.

Tesla sustine ca a investigat fiecare incident in care soferii au afirmat ca masinile au accelerat singure, si sustine ca de fiecare data a ajuns la concluzia ca masinile au functionat exact asa cum au fost gandite sa functioneze.

Tesla sustine inclusiv ca le-a furnizat autoritatilor americane informatii obtinute dupa diagnosticarea masinilor care ar fi avut probleme cu accelerarea subita, si ca in toate cazurile sistemele masinii au functionat normal.

Tesla a acuzat in repetate randuri o gama variata de americani din cauza faptului ca ei spun diverse minciuni in legatura cu aceasta companie pentru a face bani de pe urma scaderii pretului actiunilor pe bursa din SUA.

“Această petiție este complet falsă și a fost adusă de un investitor in actiunle Tesla. Investigăm fiecare incident în care șoferul ne susține că vehiculul lor a accelerat contrar intrării lor și, în fiecare caz în care am avut datele vehiculului, am confirmat că mașina a funcționat așa cum a fost proiectată. Cu alte cuvinte, mașina accelerează dacă, și numai dacă, șoferul i-a spus să facă acest lucru și încetinește sau se oprește atunci când șoferul aplică frâna.”

Tesla nu face altceva decat ceea ce se astepta cam toata lumea sa faca, astfel ca nimeni nu va afla vreodata cam cat de reale sunt problemele pe care le au masinile, cel putin pana cand autoritatile vor ajunge la o concluzie.