iPhone 12 Pro Max: Surprizele la care NU ne ASTEPTAM de la Apple

iPhone 12 Pro Max va avea parte de o serie de surprize la care nu ne prea asteptam, iata ce a pregatit compania APple pentru clientii din toata lumea.

iPhone 12 Pro Max surprize

iPhone 12 Pro Max va veni cu o serie de surprize foarte interesante de la compania Apple, iar in baza unor noi informatii obtinute de la Apple, iata ca aflam si ce ar trebui sa ajunga la noi de la americani. Conform partenerilor celor de la Apple, iPhone 12 Pro Max urmeaza sa fie cu 10% mai subtire decat iPhone 11 Pro Max, compania reusind sa-i reduca grosimea de la 7.4mm la 8.1mm, ceea ce e o veste foarte buna pentru ca mult timp nu s-a mai intampla ceva similar.

iPhone 12 Pro Max ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 6.7 inch, deci o crestere de 0.2 inch in comparatie cu actualul model de top, iar de aici ar putea veni si reducerea grosimii dispozitivului celor din Cupertino. Asa cum era de asteptat, iPhone 12 Pro Max va fi si usor mai inalt decat iPhone 11 Pro Max, iar asta pentru ca o grestele a diagonalei ecranului fara a creste si dimensiunile acestuia nu era tocmai posibil, deci e bine sa stiti si acest lucru.

iPhone 12 Pro Max: Surprizele la care NU ne ASTEPTAM de la Apple

iPhone 12 Pro Max urmeaza sa vina cu o camera tripla, care are senzori de imagine mai mari decat cei implementati in seria iPhone 11 Pro Max, iar in plus ar trebui sa aiba si un senzor ToF separat de cei principali. Acelasi lucru urmeaza sa fie valabil inclusiv pentru iPhone 12 Pro, care va avea totusi un ecran cu diagonala de 6.1 inch, insa specificatiile ar trebui sa fie aceleasi precum in cazul iPhone 12 Pro Max, deci nu trebuie sa va faceti griji.

iPhone 12 Pro Max va avea unele diferente in comparatie cu iPhone 12 Pro, dar asta e perfect normal, si ele tin in principal de ecranele care au diagonala diferita, deci nu vorbim despre o situatia similara cu cea a seriei S20. iPhone 12 Pro Max urmeaza sa aiba deasemenea implementa si suport pentru retelele 5G, dar acest lucru ar trebui sa fie valabil inclusiv pentru celelalte modele din serie, chiar si pentru cele care nu vor avea preturi de vanzare prea mari.

iPhone 12 Pro Max va fi prezentat in mod oficial in toamna acestui an de catre cei de la Apple, iar lansate pentru clientii din lumea intreaga ar trebui sa aiba loc la cam 9 – 10 zile dupa prezentarea telefoanelor.