Telekom: Clientii NU se Asteptau la o PROBLEMA atat de MARE

Telekom a inceput anul 2020 cu o problema care doar se agraveaza, iar clientii nu au crezut ca ea ar putea deveni atat de mare pentru toata lumea.

Telekom plangeri

Telekom este asaltata de plangeri ale clientilor din toata tara din cauza unei probleme la care nimeni nu se astepta, mai ales la amploarea la care a ajuns in momentul de fata, situatia fiind una cat se poate de serioasa. De la 1 ianuarie 2020 cei de la Telekom au ramas fara posturile distribuite de catre grupul Discovery, iar printre ele se numara si Eurosport, principalul post de televiziune pe care toata lumea il regreta si il vrea inapoi in acest moment.

Telekom primeste foarte multe plangeri prin comentarii publicate la postarile facute in cadrul retelei de socializare Facebook, clientii cerand reactivarea posturilor TV pierdute, in principal a celui Eurosport, cu transmisiuni sportive. Au trecut deja trei saptamani de la momentul in care Telekom a scos posturile celor de la Discovery din grila sa de programe, iar in ciuda unui apel public facut de catre companie, raspunsul primit a fost unul pe masura acuzatiilor lansate de catre ea.

Telekom: Clientii NU se Asteptau la o PROBLEMA atat de MARE

Telekom a lasat fara posturile Discovery nu doar milioanele sale de clienti, ci si cateva sute de mii de clienti ai Orange, iar disputa cu grupul care pana recent i-a fost partener nu pare sa se termine prea curand. Discovery nu este dispus sa renunte la pretentiile sale in ceea ce priveste licentele pe care Telekom trebuie sa i le plateasca pentru a-i distribui canalele de televiziune, iar cei din urma nu sunt dispusi sa plateasca suma ceruta, facand alte propuneri care n-au fost acceptate.

Telekom a avut parte si de cateva atacuri foarte rapide din partea celor de la Vodafone si RCS & RDS, primii preluand toate posturile Discovery in grila lor de canale, in timp ce cei din urma au lansat Eurosport 4K pentru abonati. Indiferent cum privim situatia, Telekom a pierdut mai mult decat isi imagina prin decizia de a nu accepta termenii si conditiile celor de la Discovery, iar problema incepe sa devina tot mai serioasa pe masura ce tot mai multi clienti se plang.

Telekom vrea sa plece cat mai rapid din Romania, iar refuzul de a plati, cel mai probabil, licente mai mari pentru posturile din grupul Discovery a fost luata pentru a nu-si reduce profitul, dar e posibil sa piarda multi clienti intre timp.