Windows 10: Anuntul INCREDIBIL, NIMENI NU se ASTEPTA la Asta

Windows 10 are parte de un anunt incredibil de la compania Microsoft, iar nimeni nu se astepta sa vada asa ceva facut pentru calculatoarele din toata lumea.

Windows 10 bing chrome

Windows 10 are parte de un anunt incredibil astazi deoarece Microsoft doreste sa ramana in atentia lumii intregi, insa nu intr-un mod pozitiv, ci intr-un mod care ne arata ca utilizatorii nu prea sunt in centrul atentiei acolo. Microsoft a anuntat ca urmeaza sa faca o schimbare pentru Windows 10 care va forta utilizatorii sa foloseasca Bing in loc de Google Search pentru cautari pe internet, chiar si cand vine vorba despre cei ce folosesc Google Chrome zilnic.

Windows 10 va avea in pachetul de instalare al versiunii premium a Office 365 o extensie speciala pentru Google Chrome, care va fi instalata automat cu restul software-ului, ea setand Bing ca motor de cautare predefinit. Microsoft a anuntat ca va impune aceasta modificare foarte importanta pentru Windows 10 pana la jumatatea anului 2020 in cateva tari de pe glob, deci nu toata lumea va fi fortata sa foloseasca Bing chiar din acelasi timp.

Windows 10: Anuntul INCREDIBIL, NIMENI NU se ASTEPTA la Asta

Windows 10 bing office 365

Windows 10 va avea deocamdata modificarea impusa pentru clientii din companii, iar acolo administratorii de retea vor avea optiunea de a alege ca aceasta extensie sa nu fie instalata in mod automat. Dupa ce lumea a inceput sa se planga in masa pe retelele de socializare, si forumurile companiei Microsoft, americanii au anuntat ca Windows 10 va avea in extensie inclusiv un buton care va permite foarte rapid dezactivarea modificarii impuse de catre ea.

Windows 10 a avut multe schimbari proaste facute de-a lungul timpului de catre cei de la Microsoft, insa aceasta ar putea fi una dintre cele mai proaste dintre toate, iar lumea fix de asta se plange peste tot pe internet. Microsoft vrea cu orice pret sa-si promoveze motorul de cautare, desi e cat se poate de clar faptul ca el nu este superior celui creat de catre Google, insa chiar si asa, planurile Microsoft sunt de a il impune pentru Windows 10, indiferent cum se intampla asta.

Windows 10 va avea modificarea facuta si pentru utilizatorii obisnuiti din lumea intreaga la un moment dat, acest lucru fiind 100% sigur, doar ca nu stim momentan cam cand se va intampla si asta.