Huawei: DEZASTRU, Masura de care ne TEMEAM pentru Telefoane

Huawei se pregateste de un dezastru, masura dura de care se temea toata lumea fiind anuntata in mod oficial si va fi aplicata in perioada urmatoare.

Huawei masura

Huawei are confirmata in mod oficial o noua masura extrem de agresiva care va afecta toate telefoanele noi care vor fi lansate de catre producator, ea fiind zvonita acum cateva saptamani, dar acum a devenit oficiala. Secretarul de Stat al SUA, Wilbur Ross, a confirmat faptul ca se pregatesc noi masuri dure impotriva celor de la Huawei, ele urmand a restrictiona si mai mult capacitatea companiei de a cumpara componente pentru telefoane.

Huawei spusese ca se asteapta la noi masuri mai dure de la SUA impotriva sa, si ca ele nu vor afecta serios activitatea companiei, dar ceea ce e pregatit acum va avea un impact serios. SUA va impune noi masuri impotriva Huawei care ii vor impiedica posibilitatea de a mai cumpara componente de la companii americane, chiar daca ele sunt produse in China, sau orice alta tara, deci ramane fara noi componente pentru telefoane, dar si alte produse.

Huawei: DEZASTRU, Masura de care ne TEMEAM pentru Telefoane

Huawei s-a bucurat de ajutorul unor companii americane care i-au mai furnizat componente pentru produse deoarece sanctiunile initiale nu interziceau livrarea lor daca ele sunt produse in afara SUA. SUA vrea sa creasca inclusiv procentul de tehnologie dintr-un produs care trebuie sa fi fost dezvoltata in afara SUA pentru ca el sa poata fi vandut catre Huawei, acum el fiind stabilit la 75%, dar va creste la 90%, deci va exclude multe componente de la vanzare.

“Secretarul pentru comerț, Wilbur Ross, a declarat că în curând vor veni noi reguli care vor pune mai multe limite companiilor americane care furnizează Huawei liderul de telecomunicații din China. Ross a spus că obiectivul final al SUA nu este de a opri Huawei de la toate livrările americane, ci de a proteja securitatea națională. El a adăugat că restricțiile la Huawei nu au fost negociate în prima etapă a acordului comercial cu China. Următorul pas în acest proces mai larg nu este în prezent activ.”

Huawei va avea aceasta regula impusa undeva in cursul lunii urmatoare, sau cel mai tarziu prin martie, deci inca isi mai poate face un stoc de componente pentru viitoarele produse pe care le va lansa la nivel global. Problema este ca dupa ce acel stoc se va termina, Huawei ramane fara solutii, mai ales ca SUA a confirmat ca nu intentioneaza sa negocieze cu China o posibila ridicare a acestor sanctiuni care au fost impuse si vor fi impuse companiei chinezesti.

Huawei s-a bucurat de ajutorul unor furnizori si pentru ca de la guvernul din Beijing au venit amenintari pentru ele care le spunea ca repercusiunile vor fi grave daca intrerup livrarile de componente, dar in curand nu vor mai avea de ales.