Android 11: VIDEO cu Noua Functie Pe care o DOREAI de MULT

Android 11 are prezentat intr-un prim clip video o noua functie foarte importanta pe care o doream de foarte multa vreme, si care intr-un final ajunge.

Android 11 va avea o noua functie pe care clientii o asteptau de foarte multa vreme in modelele de telefoane cu acest sistem de operare, iar intr-un final se pare ca Google o va lansa. Vorbim despre o noua functie numita Nearby Sharing, ea fiind o functie similara AirDrop, implementarea sa in Android 11 venind pentru ca Google nu a oferit ceva similar in Android pana acum, dar se pare ca lucrurile se schimba serios pentru toate telefoanele mobile.

Android 11 are prezentata in clipul video de mai sus aceasta noua functie foarte importanta, ea facilitand transferul de fisiere intre telefoane prin WiFi dupa o interconectare prin Bluetooth in prealabil. Clipul video de mai sus prezinta intregul proces prin care trebuie sa treaca utilizatorii care vor sa foloseasca aceasta functie noua pentru Android 11, iar ea vine intr-un moment perfect, pentru ca telefoanele Android au nevoie de asa ceva.

Android 11: VIDEO cu Noua Functie Pe care o DOREAI de MULT

Android 11 va avea totusi functia implementata intr-un mod destul de diferit, utilizatorii avand posibilitatea de a respinge primirea de fisiere, iar cel care face trimiterea fiind nevoit sa confirme de doua ori. Separat de asta, toate fisierele care sunt transferate prin Nearby Sharing pe telefoanele Android 11 vor aparea si intr-un fisier special astfel incat sa poata fi descoperite mult mai usor de catre cei care le primesc in dispozitive.

Android 11 aduce totusi spre deosebire de AirDrop un meniu special pentru a configura felul in care functioneaza tot acest sistem, plus optiunea de a trimite fisierele mici inclusiv folosind o conexiune de internet. Nearby Sharing este un AirDrop imbunatatit, asa cum face Google de obicei lucrurile cand le lanseaza pentru telefoanele sale, iar in Android 11 se pare ca aduce in sfarsit ceea ce oamenii asteptau sa aiba de foarte multa vreme.

Android 11 va avea aceasta functie prezentata in mod oficial pe data de 12 mai de catre compania Google, insa lansarea sa oficiala ar trebui sa vina prin vara, initial pe telefoanele Google Pixel, iar apoi si pe restul.