Android: TOATE Telefoanele vor avea o Noua Functie GROZAVA

Android urmeaza sa ofere pe toate telefoanele aceasta noua functie grozava care a fost luata de catre Google de la telefoanele iPhone pentru utilizatorii sai.

Android airplane mode

Android urmeaza sa aiba implementata o noua functie grozava pentru toate telefoanele pe care va fi lansata versiunea urmatoare a sistemului de operare, Android 11, ea fiind preluata de la telefoanele iPhone. Exact precum in cazul Nearby Sharing, unde am vazut ca AirDrop a fost preluat de la telefoanele iPhone pentru cele Android, cei de la Google au luat si aceasta functie si vor sa le ofere in sfarsit utilizatorilor ceea ce cer de foarte multi ani de zile deja.

Android a avut acum cateva luni anuntata o noua functie in versiunea R/11, care urmeaza sa le permita oamenilor sa activeze AirPlane Mode, insa fara a dezactiva toate conexiunile Bluetooth si Wi-Fi pe care le au. Apple a gandit functia intr-un asemenea mod astfel ca atunci cand suntem intr-un avion, sa dezactivam conectivitatea celulara, dar nu si celelalte conexiuni, iar pentru ca Android nu avea ceva similar pana acum, va avea din vara acestui an.

Android: TOATE Telefoanele vor avea o Noua Functie GROZAVA

Android a avut functia descoperita acum cateva luni cand inginerii celor de la Google au inceput sa discute pentru prima oara despre implementarea ei, insa nimeni nu stia sigur daca se va merge mai departe cu integrarea in sistem. Ei bine, se pare ca s-a luat decizia ca functia sa fie integrata in Android 11 pentru toata lumea, inginerii celor de la Google pregatind-o acum pentru a fi folosita pe toate telefoanele Android pe care va ajunge si acest update major.

Android are in plin proces de dezvoltare noua versiune 11/R, iar inginerii de la Google care se ocupa de aceasta functie au actualizat codul pentru ea in fiecare zi in ultimele saptamani, deci e foarte clar ca se ocupa de ea. Aceasta a si fost combinata cu codul sursa pentru urmatoarea versiune majora a Android, astfel ca e destul de clar faptul ca urmeaza sa fie integrata, dar desigur ca toata lumea se va putea bucura de ea abia de undeva din toamna.

Android avea nevoie de o functie de acest gen, ea fiind implementata cu foarte mult timp in urma, iar din cate se pare, toata lumea se va putea bucura de ea in 2020.