AVERTISMENT: Politia Romana ii ALERTEAZA pe TOTI Romanii

avertisment Politia Romana

Politia Romana a lansat astazi un avertisment extrem de important pentru toti cetatenii Romaniei, si desi nu este ceva complet nou, toata lumea ar trebui sa fie extrem de atenta cu privire la aceasta alerta majora.

Politia Romana ii alerteaza pe soferi sa fie extrem de atenti atunci cand conduc masinile pe drumurile publice, in special in apropierea trecerilor de pietoni, unde se pot afla in trecere diverse persoane, fie adulti, sau copii.

Politia Romana readuce in atentie motto-ul “indiferenta ucide”, unul care este cat se poate de adevarat, si nu doar pentru soferii care sunt atenti la telefoane la volan, in loc sa fie concentrati la drum, ci in general in societate.

Politia Romana a mai emis o alerta mult mai generala cu destul timp in urma cand ne-a readus in atentie faptul ca tinerea in mana a telefonului mobil la volan aduce amenzi care pornesc de la 860 de LEI, deci sunt uriase.

Politia Romana trebuie sa faca in mod constant avertismente de acest gen, iar asta pentru ca de multe ori soferii pot sa vada un mesaj important pe telefon si sa isi ia ochii de la drum in timp ce conduc, iar asta poate duce la tragedii.

Politia Romana face de foarte multe ori avertizari extrem de importante, insa aceasta pe care o vedem acum este una dintre cele mai importante pe care trebuie sa o tinem minte tot timpul cand suntem la volan.

📴Telefon la masă!Telefon la birou!Telefon la toaletă!Telefon la volan…STAI!Pe trecerea de pietoni poate fi unul la fel ca tine!Nu fi indiferent cu viața ta sau cu a celor din jur!#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Sâmbătă, 25 ianuarie 2020