CADOUL Samsung GALAXY S20 ULTRA si Plus oferit la Precomanda

Samsung GALAXY S20 ULTRA va avea un cadou grozav la precomanda, la fel ca si modelul Plus, iata ce vor primi primii clienti care le vor cumpara n februarie.

cadou Samsung GALAXY S20 ULTRA

Samsung GALAXY S20 ULTRA va fi lansat de catre compania Samsung impreuna cu alte doua modele, Plus si S20 simplu, toate trei urmand a fi prezentate pe data de 11 februarie in cadrul unei conferinte in San Francisco. Astazi, cu mai putin de trei saptamani inainte de prezentarea oficiala, iata ca aflam ce fel de cadou va fi oferit la precomanda pentru Samsung GALAXY S20 ULTRA, dar si pentru modelul Plus, ambele urmand a costa peste 1000 de euro.

Samsung GALAXY S20 ULTRA va avea la precomanda oferite cadou o pereche de casti wireless Galaxy Buds Plus, care nu sunt tocmai ieftine, iar acelasi lucru va fi oferit si pentru modelul Plus. Actualele Galaxy Buds costa 700 de LEI, iar Galaxy Buds Plus sunt o versiune imbunatatita, adica o clona a AirPods Pro, iar cum Samsung GALAXY S20 ULTRA va fi un telefon de top, era normal ca si cadoul oferit pentru precomanda sa fie unul foarte important.

CADOUL Samsung GALAXY S20 ULTRA si Plus oferit la Precomanda

cadou Samsung GALAXY S20 ULTRA precomanda

Samsung GALAXY S20 ULTRA va costa cam 1350 – 1400 de euro, iar daca aceste Galaxy Buds Plus vor cost aundeva pe la 200 de euro, poate ca unii vor considera alegerea foarte buna, in final. Samsung GALAXY S20 ULTRA este oricum singura alegere buna pe care o pot face clientii in materie de telefoane Android premium in primavara, iar daca impreuna cu produsul vine si o pereche de casti Galaxy Buds plus de 200 de euro cadou, oferta e si mai buna.

Samsung GALAXY S20 ULTRA si modelul Plus erau asteptate cu un cadou important de la compania Samsung, iar asta pentru ca ea a oferit in mod regulat cu toate telefoanele noi si scumpe cadouri pe masura. Va fi interesant de vazut ce anume vor aduce nou Galaxy Buds Plus, dar sunt sigur ca vor incerca sa ajunga din urma AirPods Pro, si sa faca Samsung GALAXY S20 ULTRA un rival mai puternic pentru iPhone 11 Pro Max.

Samsung GALAXY S20 ULTRA va avea acest cadou la precomanda, poate si la comanda dupa lansare, la fel ca modelul Plus, insa totul va fi o promotie care va fi disponibila pentru o perioada foarte scurta de timp.