Coronavirus: Apple Doneaza pentru Persoanele Afectate din China

Coronavirus apple

Coronavirus continua sa afecteze un numar tot mai mare de persoane din China, iar zi dupa zi apar tot mai multe informatii noi cu privire la numarul de persoane care sunt infectate, sau sunt ucise, din pacate, din cauza virusului.

Coronavirus este totusi o problema globala, nu doar o problema a Chinei, iar printre numeroasele entitati si companii care si-au aratat sprijinul pentru autoritatile de acolo se numara inclusiv cei de la Apple, care vor dona bani.

Coronavirus a ajuns inclusiv in SUA, insa Apple a anuntat prin presedintele sau, Tim Cook, faptul ca intentioneaza sa doneze bani catre grupurile de ajutor umanitar care sunt acolo si isi ofera ajutorul pentru persoanele infectate.

Coronavirus a ucis deja zeci de persoane in Asia, iar inainte ca problema sa de vina una si mai grava, China primeste ajutor de mai peste tot pentru a lupta cu epidemia, insa deocamdata nu se stie cam cat va dona compania Apple.

Coronavirus este o amenintare care trebuie tratata cu foarte mare seriozitate, iar ceea ce au facut autoritatile din intreaga lume pana acum arata faptul ca interesul autoritatilor este de a salva cat de multe vieti este posibil.