WhatsApp: 3 TRUCURI pentru Telefoane de care TREBUIE sa STII Acum

WhatsApp are 3 trucuri pentru telefoane de care trebuie sa stii chiar acum deoarece iti vor permite sa folosesti ceva ce nu stiai ca ai disponibil acum.

WhatsApp trucuri telefoane

WhatsApp este o aplicatie folosita de 2 miliarde de oameni de pe intreaga planeta, iar asta inseamna ca ea este foarte complexa, si contine o multitudine de noutati functii, unele dintre ele necunoscute chiar tuturor. V-am prezentat zilele trecute cum puteti vedea care dintre persoanele dintr-un grup de conversatii v-au citit mesajele pe care le-ati trimis, iar acum va prezinta inca trei trucuri pentru WhatsApp de care este bine sa stiti deoarece ele va pot face viata mult mai usoara decat va era pana in acest moment.

WhatsApp are un prim truc foarte util intr-o functie care ne ofera posibilitatea de a raspunde in privat la mesajele care au fost publicate in grupurile de conversatii de catre oricare dintre persoane. Pentru a face acest lucru trebuie sa selectam acel mesaj, sa apasam pe optiunea “Mai Multe”, “More”, si sa selectam in final optiunea “Raspundeti in Privat”, “Reply Privately”, deci putem purta o conversatie cu acea persoana fara ca vreo alta persoana sa stie asta.

WhatsApp: 3 TRUCURI pentru Telefoane de care TREBUIE sa STII Acum

WhatsApp are un al doilea truc foarte interesant care ne ofera posibilitatea de a sterge mesajele pe care le trimitem catre alte persoane inclusiv din telefoanele acestora, functia in sine fiind extrem de asteptata. Daca ati trimis mesajul catre interlocutor cu mai putin de 1 ora si 8 minute in urma, atunci WhatsApp va permite sa il stergeti atat din telefonul acelei persoane, cat si din al vostru, astfel ca interlocutorul nu va sti vreodata ce mesaj i-ati trimis, daca nu l-a vazut.

WhatsApp are un al treilea truc in este dedicat doar telefoanelor cu sistem de operare Android, iar asta pentru ca aplicatia va permite sa ascundeti din galeria foto/video a telefoanelor voastre toate pozele si clipurile video. Optiunea pentru a ascunde pozele si clipurile video din galeria foto a telefoanelor Android este disponibil in meniul de setari pentru conversatii, WhatsApp avand-o implementata intr-un mod care face extrem de simpla atat activarea, cat si dezactivarea.

WhatsApp are toate aceste trucuri disponibile pentru toate telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android, deci va puteti folosi de el indiferent de ce dispozitiv aveti in momentul de fata.