eMAG: REDUCERILE Samsung GALAXY S10 Inaintea LANSARII S20

eMAG are telefoanele Samsung GALAXY S10 disponibile cu reduceri foarte mari de pana la 1500 de LEI inainte de lansarea seriei GALAXY S20 in Romania.

eMAG reduceri Samsung GALAXY S10 s20

eMAG are in acest weekend noi reduceri pentru telefoanele Samsung GALAXY S10 inaintea lansarii Samsung GALAXY S20 in aceasta pagina, si vorbim despre preturi cu mult mai mici decat v-ati putea imagina. In momentul de fata telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 sunt vandute de catre cei de la eMAG la preturi mai mici cu pana la 1500 de LEI, da ati citit bine, iar asta pentru ca lansarea Samsung GALAXY S20 se apropie cu pasi repezi in 2020.

Samsung GALAXY S10 a fost lansat in primavara anului trecut de catre cei de la Samsung, iar eMAG are in momentul de fata la vanzare toate modelele pe care v-ati fi putut gandi ca le puteti cumpara. Vorbim despre zeci de oferte pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 la eMAG, ia reducerile de pana la 1500 de LEI se aplica atat pentru modelele standard, cat si pentru modelele 5G, asta chiar daca retelele 5G sunt cam putine si mici la noi.

eMAG: REDUCERILE Samsung GALAXY S10 Inaintea LANSARII S20

eMAG are in acest weekend disponibile reducerile de pana la 1500 de LEI pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, iar asta va ofera posibilitatea sa cumparati din aceasta pagina modelele, dar intr-o perioada limitata de timp. Asa cum se intampla de cam fiecare data cand cei de la eMAG au telefoane Samsung GALAXY S10 la reducere, iar separat de preturile mai mici exista si cadouri pentru unele ofertele care sunt listate de magazin.

Samsung GALAXY S10 are toate aceste reduceri extrem de bune oferite inainte ca Samsung GALAXY S20 sa fie prezentat in mod oficial, adica in data de 11 februarie, lansarea fiind pregatita pentru 13 martie, chiar si la eMAG. Cei de la eMAG au si o pagina speciala in care oricine e interesat de Samsung GALAXY S20 se poate inscrie pentru a vedea ce va fi anuntat nou, dar daca nu va plac schimbarile, puteti cumpara Samsung GALAXY S10 la reducere acum.

eMAG are o gama foarte diversificata de alte reduceri separat de cele pentru Samsung GALAXY S10, astfel ca nu trebuie decat sa verificati oferta existenta pentru a cumpara modelele pe care le doriti.