Windows 10: Noua PROBLEMA GRAVA din Cauza unui Nou Update

Windows 10 are o noua problema foarte grava din cauza unui update care are denumirea KB4528760, iata cat de serioasa este situatia pentru calculatoare.

Windows 10 problema

Windows 10 are in mod constant lansate update-uri de catre compania Microsoft pentru a rezolva diverse probleme de functionare ale calculatoarelor, insa din pacate nu toate dintre ele sunt atat de bune incat merita instalate. Acum vorbim despre una dintre aceste probleme, care a aparut in urma unui update pentru Windows 10 lansat de catre cei de la Microsoft sub forma unui patch care are denumirea KB4528760, si care ar cam trebuie evitat de toata lumea.

Windows 10 are acest update lansat pentru a rezolva diverse probleme ale celor doua actualizari majore lansate in mai si noiembrie, deci doar cei care le-au instalat ar trebui sa il si vada in momentul de fata in calculatoarele lor. Problemele cu acest update pentru Windows 10 apar initial cand se incearca instalarea, iar asta pentru ca in cazul anumitor calculatoare apar erori care impiedica instalarea de catre utilizatori, dar acesta este doar inceputul.

Windows 10: Noua PROBLEMA GRAVA din Cauza unui Nou Update

Windows 10 genereaza batai de cap si mai grave pentru cei care reusesc sa instaleze KB4528760, iar asta pentru ca multi oameni raporteaza BSOD-uri, dar imposibilitatea de a porni calculatoarele, cu erori pe care nu le prea inteleg. Numarul celor care au instalat acest update pentru Windows 10 este mare, iar eroarea 0xc000000e este cea care le da cele mai mari batai de cap, ei plangandu-se intens pe forumurile de suport ale companiei americane.

Windows 10 nu are deocamdata o explicatie foarte clara pentru problema, unii afirmand ca ea ar putea avea la baza stergerea prealabila a aplicatiei Connect, in timp ce altii afirma ca de fapt procesoarele AMD Ryzen ar fi in spatele situatiei. Cert este ca nimeni nu stie clar ce anume a generat aceste probleme cu care se confrunta utilizatorii care folosesc Windows 10 si au instalat update-ul cu numarul KB4528760, dar situatia e una foarte serioasa.

Windows 10 inca nu a dezvaluit vreun posibil plan pentru a rezolva aceasta situatie, astfel ca nimeni nu stie daca inginerii sai lucreaza in vreun fel pentru a readuce lucrurile la normal, dar e posibil sa se intample asta.