DIGI Romania: Clienti ULUITI, TOTI Primesc Asta GRATUIT ACUM

DIGI Romania le face o mare surpriza tuturor clientilor din Romania carora le ofera in mod complet gratuit chiar acum ceva ce multi nu stiau cau beneficiaza.

DIGI Romania storage gratuit

DIGI Romania are milioane peste milioane de clienti in Romania in momentul de fata, iar pentru toti a creat o infrastructura foarte diversificata de servicii de care acestia se pot bucura, inclusiv cu gratuitati de care nu stiau. Foarte multi dintre cei care sunt clienti ai DIGI Romania nu stiau, de exemplu, ca au posibilitatea de a beneficia de spatu gratuit in infrastructura cloud a grupului de telecomunicatii, serviciul fiind oferit sub denumirea Digi Storage acum.

DIGI Romania le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a isi crea un cont gratuit in platforma de tip cloud pentru stocarea de fisiere, iar in versiunea de baza ei beneficiaza de 50 GB de spatiu fara a plati nimic. Puteti vedea in imaginea de mai jos cat costa cresterea spatiului de stocare suplimentar pe care il pot cumpara clientii DIGI Romania pentru Digi Storage, iar preturile sunt mici, daca aveti intr-adevar nevoie de foarte mult loc pentru a va stoca fisierele in cloud.

DIGI Romania: Clienti ULUITI, TOTI Primesc Asta GRATUIT ACUM

DIGI Romania ofera posibilitatea de a stoca in cloud o gama foarte variata de fisiere, iar posibilitatea de interconectare cu alte solutii pentru stocarea de fisiere in cloud este deasemenea oferita. Cei interesati sa faca un cont pentru aceasta platforma, pot face foarte rapid inregistrarea dar numai daca au deja un cont creat in website-ul celor de la DIGI Romania, inregistrarea in platforma de stocare in cloud fiind imposibila fara acesta, din pacate.

DIGI Romania permite mai apoi crearea unui cont pentru Digi Storage din meniul in care avem listate toate serviciile, o sectiune speciala pentru platforma fiind listata acolo. Dupa selectarea ei trebuie doar sa alegeti optiunea de a crea un cont nou, si sa alegeti ce fel de cont veti avea, adica daca va fi versiunea gratuita cu 50 GB spatiu, sau daca veti plati mai mult pentru a avea una dintre celelalte versiuni care are mai mult spatiu oferit.

DIGI Romania nu este singurul operator de telecomunicatii care ofera spatiu de stocare gratuit in cloud pentru clientii sai, insa este cel care, daca nu ma insel, ofera cel mai mult spatiu gratuit si are preturile cele mai mici pentru upgrade.

UPDATE: In urma sesizarilor voastre, mentionez ca exista o greseala in articol, spatiul gratuit din Digi Storage fiind oferit doar pentru abonamentele Fiberlink 500 si 1000, insa in cantitati diferite 20GB/50GB. Pentru restul serviciilor abonamentul Digi Storage cu 50 GB spatiu de stocare costand 3 LEI.