ATENTIONARE: Politia Romana le CERE Romanilor sa Faca ASTA

ATENTIONARE Politia Romana

Politia Romana a publicat o noua atentionare pentru cetatenii Romaniei, si ar fi bine ca toata lumea sa ia act de ceea ce ni se cere pentru ca este extrem de important si ne poate afecta viata pe termen lung.

Politia Romana a publicat o atentionare pentru toti soferii care conduc pe drumurile din Romania, si le cere sa nu treaca pe culoarea galbena a semaforului indiferent cat de mult se grabesc, deoarece se pot produce tragedii.

Politia Romana sanctioneaza orice autovehicule care intra in intersectie pe culoarea galbena a semaforului, dar cum din pacate nu in toate orasele sunt temporizatoare, foarte multi soferi nu prea au cum sa opreasca in siguranta in multe cazuri.

Politia Romana ne aduce totusi aminte ca atunci cand facem asta desi putem opri, si blocam intersectia, putem fi sanctionati de catre ei atat pentru patrundere pe culoarea galbena, cat si pentru blocarea intersectiei.

Politia Romana nu spune ceva ce mai toti soferii stiu deja, insa orasele mari se intampla foarte des ca soferii sa treaca pe culoarea galbena a semaforului, sau sa blocheze intersectiile, de cele mai multe ori in mod intentionat.

Politia Romana face aceste atentionari pentru a le mai readuce aminte soferilor ca trebuie sa fie precauti pe drumurile publice, iar in unele cazuri sa fie si oameni, si sa nu le ingreuneze altora viata prin felul in care conduc.

De treci codrii de aramă, de departe vezi…culoarea galben? Câteva pasaje…🚦 Să ajungi mai repede? Poate cineva de…

Publicată de Politia Romana pe Duminică, 26 ianuarie 2020