LANSAREA Samsung GALAXY S20 are loc Neasteptat de TARZIU

Samsung GALAXY S20 urmeaza sa fie lansat mult mai tarziu decat se astepta multa lume, decizia fiind una neasteptata, si ridica multe semne de intrebare.

LANSAREA Samsung GALAXY S20

Samsung GALAXY S20 va fi lansat neobisnuit de tarziu pentru un telefon care este produs de catre compania coreeana pentru clientii din lumea intreaga, iar asta ridica destule semne de intrebare cu privire la planurile Samsung. in mod normal, telefoanele noi de la companie sunt lansat la maxim 2 – 3 saptamani dupa ce sunt prezentat in mod oficial, insa lansarea Samsung GALAXY S20 va avea loc la nu mai putin de o luna de momentul in care telefonul va fi dezvaluit.

Lansarea Samsung GALAXY S20 este anuntata a vea loc in data de 13 martie, la o luna si doua zile dupa ce este programata a avea loc prezentarea oficiala a telefoanelor din serie, deci asteptarea va fi una foarte lunga. 11 februarie este ziua in care seria de telefoane Samsung GALAXY S20 va fi dezvaluita pentru lumea intreaga, si atunci vom vedea ultimele secrete mici si mai putin importante pe care cei de la Samsung au reusit sa le tina ascunse de toata lumea.

LANSAREA Samsung GALAXY S20 are loc Neasteptat de TARZIU

Samsung GALAXY S20 a fost dezvaluit in cam totalitate pana in momentul de fata, prototipurile furnizate de catre coreeni pentru testare fiind prezentate in fel si chip pe internet de catre cei care au intrat in posesia lor. Totusi, sigur mai exista cate ceva de prezentat pe partea software, pentru ca separat de functiile care au legatura cu noile componente, putine dintre schimbarile Samsung GALAXY S20 pe partea de software au fost dezvaluite pana in acest moment.

Samsung GALAXY S20 va fi lansat de catre Samsung surprinzator de tarziu si poate pentru ca nu va avea unele componente disponibile in timp util pentru a pune telefoanele in vanzare, dar deocamdata nimic nu e sigur. Cert este ca seria Samsung GALAXY S20 nu va ajunge in magazine pana in martie, dupa Mobile World Congress 2020, dar cei care vor face primele precomenzi vor primi si Galaxy Buds Plus cadou pentru anumite modele.

Samsung GALAXY S20 este o serie de trei telefoane, modelul standard si cel mai ieftin avand si pretul cel mai mic, in timp ce modelele Plus si Ultra vor fi mult mai scumpe, dar distributia se va face atat in modele 4G, cat si 5G.