Coronavirus: HARTA care-ti Arata in TIMP REAL Zonele cu INFECTII

Coronavirus are prezentate in timp real pe o harta online toate infectarile care au fost raportate pana in momentul de fata in toate zonele de pe glob afectate.

Coronavirus harta infectii

Coronavirus infecteaza din ce in ce mai multe persoane in fiecare zi, iar autoritatile din China se chinuie sa opreasca raspandirea sa, asta in timp ce primele cazuri au fost confirmate in Europa si SUA. Autoritatile din China raporteaza oficial mii de cazuri de persoane infectate acum cu Coronavirus, insa neoficial pe internet au aparut raportari cu 100.000 de persoane infectate, si mult mai multe deces, iar o harta cu infectarile in timp real ne arata situatia.

Coronavirus are origina in China, dar a ajuns si in alte tari din apropierea ei, iar harta pe care o gasiti aici va arata in timp real toate cazurile confirmate oficial pentru persoane infectate cu coorna virus. Mai mult decat atat, aceeasi harta ne arata si cate decese s-au inregistrat deja in zonele in care Coronavirus a fost confirmat in mod oficial, astfel ca va puteti face o idee cu privire la ceea ce se intampla acolo pentru a sti cum se schimba situatia.

Coronavirus: HARTA care-ti Arata in TIMP REAL Zonele cu INFECTII

Coronavirus are afisata in aceasta harta cu informatii in timp real inclusiv cazurile cu persoane care sunt suspectate a fi infectate cu acest virus foarte periculos, astfel ca stiti si unde sa nu calatoriti. Dupa cum veti vedea pe harta, Coronavirus a inceput sa se extinda destul de mult dincolo de China, ajungand in detinatii exotice pentru vacante, deci daca veti calatori in zona, trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce se anunta cu privire la situatiile locale.

Coronavirus va avea in urmatoarea perioada raportate acolo toate cazurile noi care se vor inregistra, astfel incat veti sti daca este vorba despre o inrautatire serioasa a situatiei, atat in China, cat si in alte zone. Harta este actualizata pe masura ce apar informatii noi cu privire la cazurile de Coronavirus inregistrate, dar totul depinde si de cum anunta autoritatile totul, astfel ca in presa ar putea aparea informatii neconfirmate inainte ca ele sa apara pe harta.

Coronavirus este in momentul de fata in plina expansiune, China fiind tara cea mai afectata, dar puteti vedea ca incetul, cu incetul, virusul ajunge si in alte zone de pe planeta.