Fortnite: Harta pentru Capitolul 2 din Sezonul 2 Publicata

Fortnite are publicata in premiera harta noua pentru sezonul 2 al capitolului 2, iata ce schimbari sunt pregatite pentru jucatorii din intreaga lume acum.

Fortnite Harta

Fortnite, dupa cum v-am spus si zilele trecute, urmeaza sa aiba sezonul 2 al capitolului 2 lansat in perioada urmatoare, iar pentru ca lucrurile se misca destul de repede, astazi avem parte de un leak interesant. In imaginea de mai jos puteti vedea harta pe care jucatorii ar trebui sa-si poata purta toate bataliile de indata ce Fortnite va avea lansat capitolul 2 al sezonului 2, deci vor exista destule schimbari interesante pentru jucatorii din toata lumea.

Fortnite ar urma sa aiba capitolul 2 al sezonului 2 lansat in data de 20 februarie, deci la destul timp de acum incolo, insa chiar si asa, acest leak face foarte multi fani sa astepte cu nerabdare lansarea. Desi harta noua pentru noul sezon din Fortnite pare identica cu cea veche la o prima vedere, in realitate vorbim despre cateva schimbari interesante care ar trebui sa ne ofere o noua experienta de joc online pentru titlul care e atat de popular.

Fornite: Harta pentru Capitolul 2 din Sezonul 2 Publicata

Fortnite harta sezon 2 capitol 2
Comparatie intre actuala harta a Fortnite si cea pentru sezonul 2 al capitolului 2.

Fortnite ar urma sa elimine complet Steamy Stacks, pare par sa fi explodat inaintea de a disparea din harta, iar Slurpy Swamp par sa fi disparut deasemenea, cel mai probabil impreuna cu Misty Meadows. Separat de harta, pentru noul sezon al Fortnite au aparut si noua imagini dintr-un trailer pe care Epic Games l-a creat pentru lansare, insa ele nu prezinta decat doua skin-uri noi, fara alte indicii cu privire la alte schimbari foarte serioase.

Fortnite va avea totusi implementata o schimbare extrem de mare pentru modul de joc, iar asta pentru ca sistemul in baza caruia utilizatorii interactioneaza cu elementele fizice din joc, si intre ei, a fost regandit. Totul are la baza ideea de a ii obliga pe jucatorii Fortnite sa se obisnuiasca acum cu un nou stil de joc, ceea ce desigur ca ii va face si mult mai dependenti de titlu pana cand vor reinvata sa controleze totul foarte bine.

Fortnite va avea mai mult ca sigur dezvaluite si alte schimbari foarte importante in saptamanile urmatoare pana in ziua lansarii sezonului 2 al capitolului 2, asa ca ramane doar de vazut ce vom mai vedea.