Google Chrome: Microsoft aduce o Noua Functie MULT ASTEPTATA

Google Chrome va beneficia de o noua functie foarte interesanta multumita ajutorului pe care il va oferi Microsoft pentru implementarea ei in 2020.

Google Chrome colaborare

Google Chrome va beneficia de pe urma unui ajutor surprinzator al celor de la Microsoft, care lucreaza deja cu Google pentru a implementa o noua functie pe care ne-o doream de ceva vreme. Microsoft a implementat deja noua functie in versiunea browserului Edge care a fost facuta pe platforma Chromium a celor de la Google, iar in cursul anului 2020 functionalitatea va ajunge inclusiv in Google Chrome, dupa ce va f testata temeinic de companie.

Google Chrome urmeaza sa aiba o functie care va permite transferarea de multiple tab-uri dintr-o fereastra in alta, lucru care acum este oferit de catre Microsoft doar pentru browserul Edge, si cam atat. Inginerii celor de la Google au preluat totusi functionalitatea si o implementeaza in Google Chrome in momentul de fata, ea urmand a fi regasita in versiunile beta viitoare ale browserului, lansarea lor fiind pregatita in aceste momente de catre americani.

Google Chrome: Microsoft aduce o Noua Functie MULT ASTEPTATA

Google Chrome a adus foarte multe functii noi in lumea browserelor pentru calculatoare si telefoane mobile, insa iata ca acum inovatia mai vine si de la Microsoft, si e bine ca se intampla acest lucru. Google Chrome va avea demonstrata aceasta noua functie importanta de indata ce ea va fi disponibila in versiunile beta la care lucreaza inginerii, insa deocamdata nimeni nu stie cand anume ar urma sa se intample acest lucru, deci trebuie sa avem rabdare.

Google Chrome nu are doar aceasta functie implementata, cei de la Microsoft oferindu-se sa ajute inclusiv cu imbunatatirea performantelor, dar si a functiilor de accesibilitate. Totul este gandit pentru ca Google Chrome sa ramana cel mai bun browser din lume pentru navigare pe internet, iar asta desigur ca se va intampla din moment ce doua companii atat de importante lucreaza la acest browser in momentul de fata.

Google Chrome va avea functia noua a celor de la Microsoft lansata candva in cursul anului 2020 pentru toata lumea, dar ramane de vazut cam cat vom avea de asteptat pana cand se va intampla acest lucru.