AirPods 3 Anuntate pentru Lansare in 2020, ce vor Aduce Nou

AirPods 3 2020

AirPods 3 sunt anuntate pentru lansare de catre analistii americani pentru fanii Apple din intreaga lume, iar daca Apple ar oferi intr-adevar o versiune actualizata a castilor wireless, atunci aceasta ar fi o surpriza adevarata.

AirPods 3 sunt anuntate de catre analisti ca fiind pregatite pentru lansare in toamna acestui an, cel mai probabil impreuna cu seria iPhone 12, iar noul model de casti ar trebui sa aduca si unele noutati pentru clientii care vor sa le cumpere.

AirPods 3 ar putea avea un design usor modificat de catre compania Apple, iar asta ar trebui sa aduca inclusiv rezistenta mai crescuta la apa pentru accesorii, ceea ce desigur ca ar fi o veste foarte buna pentru cei ce le folosesc.

“Ne așteptăm ca noua versiune 3 a AirPod să fie lansată spre sfârșitul anului înainte de sezonul vacanței, cu aceste AirPod-uri care vor avea unele îmbunătățiri ale designului și vor fi rezistente la apă cu puncte de preț mai mari.”

AirPods 3 ar urma, desigur, sa fie chiar si mai scumpe in momentul in care vor fi lansate pentru clientii din intreaga lume, iar asta pentru ca a le face mai rezistente la apa nu e tocmai simplu, deci Apple vrea sa-si si scoata banii pe investitii.