Windows 7 a pus din nou Microsoft intr-o Situatie PENIBILA

Windows 7 update

Windows 7 a reusit sa puna din nou compania Microsoft intr-o situatie penibila la doa o saptamana dupa ce americanii au avertizat toata lumea sa faca update la Windows 10 pentru ca nu vor mai avea parte de actualizari pentru versiunea veche.

Windows 7 a obligat totusi compania Microsoft sa lanseze o noua actualizare deoarece un patch lansat recent genereaza probleme cu wallpaper-urile pe calculatoare, si ea trebuia rezolvata de catre compania americana pentru clienti.

Windows 7 va avea lansata o noua actualizare de catre Microsoft in perioada urmatoare pentru a fi rezolvata aceasta problema care o pune intr-o situatie neasteptat de proasta, dar macar lumea are parte de atentie ei acum.

“După instalarea KB4534310, tapetul de pe desktop ar putea apărea la negru atunci când este setat pe Stretch. Lucrăm la o rezoluție și vom oferi o actualizare într-o versiune viitoare, care va fi lansată tuturor clienților care rulează Windows 7 și Windows Server 2008 R2 SP1.”

Windows 7 trebuia sa aiba actualizarea lansata doar pentru companiile care inca mai platesc pentru a avea actualizari de securitate pentru sistemul de operare, Germania platind aproape 900.000 de euro pe an, deci tot Microsoft e pusa intr-o situatie proasta.