Problema Samsung GALAXY S20 care Arata NEPUTINTA Samsung

Samsung GALAXY S20 este o serie de telefoane care va fi lansata cu o problema fara sfarsit care arata neputinta companiei Samsung chiar si cu propriile telefoane.

Samsung GALAXY S20 neputinta

Samsung GALAXY S20 va avea, din pacate, in 2020 aceeasi problema pe care o tot vedem la telefoanele companiei Samsung de cativa ani incoace, dar poate ca in 2021 ea va disparea complet. Vorbim despre diferentele in performante pe care le au telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 care sunt livrate cu chip-uri Qualcomm Snapdragon 865 si Exynos 990, iar ele nu sunt mici, asa cum s-a intamplat inclusiv in cazul modelelor din anii anteriori.

Samsung GALAXY S20 cu chip Qualcomm 865 va avea performante mai bune decat modelul cu chip Exynos 990, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, diferentele fiind de cam 15%, deci demne de luat in calcul. Ele sunt in favoarea chip-urilor Qualcomm, care au fost intotdeauna mai performante in fata celor de la Exynos, iar cu seria Samsung GALAXY S20 lucrurile merg in aceeasi directie gresita, lucru la care se astepta toata lumea care stie ce ofera ele.

Problema Samsung GALAXY S20 care Arata NEPUTINTA Samsung

Samsung GALAXY S20 problema neputinta

Samsung GALAXY S20 va avea probleme nu doar cu performantele din cauza acestor diferente dintre chip-urile Qualcomm si Eynos, ci si in ceea ce priveste autonomia bateriei, asa cum se intampla si la seria S10. Dupa cum prea bine stiti deja, modele S10 cu chip-uri Exynos au autonomie substantial mai mica decat modelele cu chip Qualcomm, iar cei care sperau ca in cazul Samsung GALAXY S20 situatia se va schimba isi faceau iluzii fara a se gandi la realitate.

Samsung GALAXY S20 nu scapa de problema deoarece Samsung inca nu a renuntat la chip-urile Exynos, dar o va face, cel mai probabil, din 2021, iar asta pentru ca pur si simplu nu poate tine pasul cu restul. Apple, Qualcomm, Huawei, fac procesoare mult mai bune si mai puternice decat Samsung, iar in seria Samsung GALAXY S20 nu se putea renunta la ele, dar in seria Samsung GALAXY S30 lucrurile vor sta mai mult ca sigur diferit pentru coreeni.

Samsung GALAXY S20 va fi vandut in vasta majoritate a zonelor de pe glob cu un chip Exynos 990, in timp ce modelele cu chip Qualcomm vor fi vandute in SUA, poate China, si doar cateva alte regiuni restranse.