Dacia Duster: GPL si Keyless Go, Cat Costa Modelul din 2020

Dacia Duster cu GPL si Keyless Go a fost anuntata pentru lansare la inceput de an 2020, iata cat va costa modelul nou cu aceste imbunatatiri mari.

Dacia Duster GPL Keyless Go

Dacia Duster va fi pusa in vanzare inclusiv intr-o versiune cu motor pe GPL, si v-am spus deja de ieri ca o versiune similara a Dacia Logan a fost deja lansata pentru precomanda in Franta, la preturi destul de mici. Versiunea Dacia Duster cu motor pe GPL nu a fost deocamdata oferita la precomanda, insa va ajunge cu siguranta in toate tarile europene, inclusiv in Romania, si ca o premiera pentru companie, va fi oferita inclusiv cu sistem Keyless Go, adica pornire fara cheie bagata in bord.

Dacia Duster cu GPL are acelasi motor cu sistem dual, adica poate functiona atat pe benzina cat si pe GPL, insa spre deosebire de modelele Logan, in acest caz vorbim despre un motor SCe de 1.6 Litri si 115(109 pe GPL) cai putere. Pe partea de putere nu putem vorbi despre ceva de lauda in cazul modelului Dacia Duster pe GPL, dar asta e normal, pentru ca nu a fost gandit pentru a fi rapid, ci pentru e fi econom, iar cei care nu vor sa cheltuiasca mult pe motorina, pot cheltui mult pe GPL.

Dacia Duster: GPL si Keyless Go, Cat Costa Modelul din 2020

Dacia Duster va fi vanduta in versiuni cu GPL la preturi incepand de la 13.950 de euro, o valoare foarte mica pentru un SUV, dar desigur ca asta vine si cu dezavantajele de a cumpara o masina de acest gen. Separat de motorul dual care functioneaza pe GPL si benzina, Dacia Duster poate avea printre optiunile de echipare aleasa inclusiv una care aduce un sistem Keyless Go, in premiera pentru Dacia, deci nu mai bagati cheia prin bord, ci o tineti in buzunar si porniti masina.

Dacia Duster nu vine deocamdata si cu un sistem Keyless Entry, dar cu siguranta va exista si asa ceva in viitor, poate si cu motoare mai puternice, care desigur ca pot fi bazate tot pe GPL. Dacia Duster este gandita acum si pentru cei care vor sa economiseasca si mai mult cu masinile pe care le detin, iar asta deoarece pretul GPL-ului este mult mai ieftin decat cel al benzinei, iar pe termen lung e vorba de economii destul de mari.

Dacia Duster a fost tehnologizata anul trecut cu sisteme de infotainment cu ecrane mari, CarPlay, Android Auto, iar anul acesta vine Keyless Go, si cine stie ce alte sisteme vechi preluate de la Renault.