Windows 10: Decizia Microsoft care BUCURA TOTI Oamenii cu PC

Windows 10 a luat o decizie foarte importanta astazi care ii va bucura pe toti oamenii care au calculatoare, iata ce a fost lansat pentru toata lumea.

Windows 10 telefoane

Windows 10 are parte de un anunt foarte important astazi pentru toti cei care au calculatoare si folosesc sistemul de operare de la Microsoft, iar ceea ce a lansat compania astazi va ajuta extrem de multa lume pe termen lung. Mai exact, Windows 10 are incepand de astazi lansata functia care ne ofera posibilitatea de a face apeluri telefonice de pe calculataore prin intermediul aplicatiei Your Phone, testata timp de multiple luni de catre cei de la Microsoft.

Windows 10 a avut aplicatia Your Phone lansata in versiune beta cu aceasta functie in octombrie de catre cei de la Microsoft, iar in perioada trecuta de atunci a fost testata si verificata pentru a se asigura faptul ca functioneaza corect. Daca pana acum aplicatia Your Phone pentru Windows 10 oferea doar posibilitatea de a trimite SMS-uri de pe calculatoare, dar si de a copia date din ele, iata ca de acum permite inclusiv efectuarea de apeluri telefonice.

Windows 10: Decizia Microsoft care BUCURA TOTI Oamenii cu PC

Windows 10 your phone apeluri telefonice

Windows 10 permite inclusiv acceptarea de apeluri telefonice direct de pe calculatoare, ceva ce simplifica extrem de mult viata utilizatorilor, dar si modul in care acestia interactioneaza cu telefoanele pe care le detin. Windows 10 impune ca utilizatorii sa acorde permisiunea aplicatiei Your Phone de a accepta si initia apeluri telefonice pentru ca totul sa poata fi folosit, un mesaj de alerta aparand in calculatoare dupa ce functia ajunge la ele.

Windows 10 your phone dialer lista apeluri

Windows 10 are in aplicatia Your Phone integrat si un dialer special pentru a putea apela chiar si numerele de telefon care nu se afla in agenda de contacte, deci utilizatorii pot suna orice numar doresc. Your Phone permite inclusiv respingerea apelurilor cu, sau fara, un mesaj predefinit, iar o lista de apeluri tine evidenta tuturor numerelor, sau contactelor de la care am primit apeluri, sau catre care am initiat apeluri, totul fiind foarte bine gandit.

Windows 10 are lansata aceasta functie deja de catre cei de la Microsoft, iar propagarea o aduce in diverse zone de pe glob deja, deci trebuie doar sa asteptam ca ea sa fie activata inclusiv in Romania astazi, sau in zilele urmatoare.