OPPO a Creat o CLONA a Apple Watch pentru ca mai Mult NU Poate

OPPO smartwatch

OPPO a creat o clona a Apple Watch, de la wallpaper si pana la design-ul exterior al produsului, inclusiv functia pentru monitorizarea ritmului cardiac, sau efectuarea unei electrocardiograme, chinezii copiind tot.

OPPO a dezvaluit imaginea de mai jos prin intermediul unuia dintre managerii care lucreaza pentru companie, si asa avem confirmarea clara a faptului ca ei au clonat Apple Watch, pana acum aparand doar o serie de zvonuri vis-a-vis de asta.

OPPO lucreaza de cativa ani la un smartwatch, si a gasit in sfarsit solutia perfecta, copierea Apple Watch pentru ca altceva mai bun nu puteau face, ei copiind deja iPhone in telefoanele pe care le vand, in principal, in China.

OPPO a copiat si interfata watchOS, dar wearOS-ul folosit de ceas nu va fi nici pe departe la fel de bun precum sistemul de operare al Apple, iar aceasta desigur ca va fi una dintre limitarile care va exista pentru acest produs.

OPPO clona Apple Watch

OPPO isi va vinde cu siguranta smartwatch-ul la un pret mult mai mic decat cel al Apple Watch, insa mai multe detalii vom afla la Mobile World Congress 2020, cand noul produs va fi prezentat in mod oficial pentru toata lumea.