WhatsApp: TOATE Telefoanele au un TRUC SECRET de care NU STIAI

WhatsApp are un truc secret foarte important disponibil pentru toate telefoanele, iata ce nu ai stiut ca exista pana acum pe telefonul tau chiar acum.

WhatsApp verificare

WhatsApp este o platforma de mesagerie cu aproximativ 2 miliarde de oameni care sunt activi in intreaga lume in momentul de fata, si e destul de imposibil sa nu gasiti vreo persoana care sa nu o foloseasca. Totusi, in cazul in care nu sunteti siguri ca o persoana foloseste WhatsApp, si daca vreti sa aflati asta fara sa intrati efectiv intr-o conversatie cu ea, exista o metoda foarte simpla de a face acest lucru, si totul in doar cateva secunde, din telefonul vostru.

WhatsApp le permite oricaror persoane sa afle daca un anumit numar de telefon este activ in cadrul platformei de mesagerie, sau nu, iar tu poti face fix acelasi lucru in doar cateva secunde cu acest truc. Poti afla daca un numar de telefon este activ in WhatsApp, sau nu, prin crearea unui contact direct din cadrul aplicatiei, aceasta urmand a iti spune daca respectiva persoana are un cont in platforma de mesagerie, sau nu si nu vei putea vorbi cu ea prin aplicatie.

WhatsApp: TOATE Telefoanele au un TRUC SECRET de care NU STIAI

WhatsApp verificare verificare numar telefon

WhatsApp necesita in mod obligatoriu ca acel contact sa fie adaugat prin aplicatie pentru a putea verifica daca numarul de telefon este activ in platforma, sau nu, deci nu trebuie sa-l adaugati de altundeva. In momentul in care scrieti numarul de telefon in campul dedicat din interfata WhatsApp pentru adaugarea unui numar de telefon, veti vedea sub el un mesaj care va spune clar daca numarul este disponibil in platforma pentru a primi mesaje.

WhatsApp verificare verificare numar telefon cont

WhatsApp are mesaje dedicate atat pentru numerele care nu sunt active in platforma, cat si pentru cele care sunt active, astfel ca veti putea afla in doar cateva secunde care este situatia reala vis-a-vis de cont. Daca un numar nu este activ in platforma WhatsApp, atunci desigur ca nu-i puteti trimite mesaje, si va trebui sa-l contactati prin SMS, cea mai sigura cale ca va primi mesajul vostru, iar asta pentru a nu va pierde timpul verificand alte platforme.

WhatsApp are aici si o vulnerabilitate de securitate pentru ca n-ar prea trebui sa spuna in mod public ce numere de telefon sunt active, sau nu, in platforma, dar pe de alta parte, iMessage face fix acelasi lucru.