Fortnite: Iata DE CE a fost AMANAT Sezonul 2 din Capitolul 2

Fortnite are amanat sezonul 2 din capitolul 2 dintr-un motiv extrem de important, iata de ce s-a luat decizia de a nu il lansa cand a fost programat.

Fortnite amanat sezon 2

Fortnite a avut parte de o veste foarte proasta pentru multi dintre jucatorii din lumea intraga care sunt activi in momentul de fata in platforma, ei fiind anuntati ca sezonul 2 din capitolul 2 a fost amanat. Foarte multa lume se astepta ca sezonul 2 din Fortnite sa fie lansat la inceputul lunii februarie, insa din cauza modificarilor foarte mari pe care le aduce pentru sistemul de joc, s-a luat decizia ca lansarea sa aiba loc abia in ziua de 20 februarie.

Fortnite va avea foarte multe schimbari foarte bune implementate de catre compania Epic Games, insa cea din cauza careia a fost amanata lansarea celui de-al doilea sezon din capitolul 2 are legatura cu motorul fizic din joc. Cei de la Epic Games lanseaza un nou motor fizic pentru Fortnite, acesta avand denumirea Chaos, Haos, iar el va schimba intr-o foarte mare masura felul in care jucatorii isi controleaza personajele virtuale din platforma.

Fortnite: Iata DE CE a fost AMANAT Sezonul 2 din Capitolul 2

Fortnite va avea foarte multe schmbari importante pentru acest motor in baza caruia functioneaza totul in joc, dar Epic Games va incerca sa nu il schimbe chiar atat de mult incat jocul sa fie complet modificat. Unii dintre jucatorii Fortnite deja testeaza aceasta schimbare foarte importanta pe care Epic Games a pregatit-o, si totul pentru ca in momentul lansarii in versiunea finala, ea sa fie pregatita cat se poate de bine astfel incat oamenii sa nu se planga.

Fortnite are lansarea sezonului 2 din capitolul 2 amanata din cauza motorului pentru fizica din joc, initial el trebuia sa inceapa in decembrie, pentru ca apoi sa fie amanat pentru 6 februarie, si in final pentru 20 februarie. Fortnite nu trece pentru prima oara prin decizii de acest gen luate de catre cei de la Epic Games, diverse patch-uri fiind amanate in conditii similare de-a lungul timpului, dar macar acum stiti de ce asteptat atat de mult schimbarea.

Fortnite va avea sezonul 2 din capitolul 2 lansat pe 20 februarie, dar nu se stie deocamdata foarte clar cand se va termina, iar asta pentru ca sezonul 3 ar putea avea alte probleme la lansare.