Coronavirus Afecteaza Inclusiv LANSAREA Samsung GALAXY S20

Samsung GALAXY S20 va avea productie afectata de catre Coronavirus, iata ce spun deja partenerii companiei Samsung cu privire la aceasta situatie.

Samsung GALAXY S20 este programat pentru a fi prezentat in data de 11 februarie de catre compania coreeana, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc mai tarziu, cel mai probabil pe 6 martie. Avand in veder ca in aceasta perioada intreaga lume este pusa in alerta de catre Coronavirus, iata ca aflam si o veste proasta pentru fanii Samsung GALAXY S20, iar asta pentru ca lansarea telefonului ar putea fi afectata de situatia fabricilor inchise in China.

Samsung GALAXY S20 nu este produs in China, dar are unele dintre componente fabricate acolo, la fel ca si unele dintre accesorii, iar partenerii celor de la Samsung au inceput sa anunte deja ca productia este afectata. Coronavirus a blocat intr-o anumita masura industria din China, in special in zona in care exista cele mai multe infectii, iar productia Samsung GALAXY S20 este deasemenea afectata, usor deocamdata, la fel ca si cea de accesorii.

Coronavirus Afecteaza Inclusiv LANSAREA Samsung GALAXY S20

Samsung GALAXY S20 va fi produs in afara Chinei, in principal in Vietnam, deci nu va fi vorba despre un impact foarte mare pentru fabricarea efectiva a telefoanelor, ci pentru componentele dedicate lor. Avand in vedere ca inca nu am ajuns la varful de infectari cu virusul Coronavirus in China, este de presupus ca pana in martie, cand va fi lansat Samsung GALAXY S20, impactul sa fie chiar mai mare pentru productia efectiva de la Samsung.

Samsung GALAXY S20 ar putea avea probleme mari cu componentele din China daca fabricile nu vor fi repornite la capacitate maxima in februarie, multe dintre ele fiind inchise total dupa vacanta pentru Noul An Chinezesc. Aceeasi situatie a fost anuntata inclusiv pentru compania Apple si telefoanele iPhone 9, deci e de asteptat ca inclusiv pentru Samsung GALAXY S20 sa vorbim despre o situatie identica desi e produs intr-o alta tara.

Samsung GALAXY S20 va fi lansat chiar daca productia va fi mai mica decat se anticipa initial, iar mai apoi oamenii vor trebui sa astepte ca fabricile sa poata reincepe fabricarea in cantitati suficient de mari.