Politia Romana: Mesajul IMPORTANT de care TREBUIE sa STII

Politia Romana legitimare

Politia Romana a publicat astazi un nou mesaj foarte important pentru cetatenii din Romania, ar asta in contextul in care cu doar cateva zile in urma au intrat in vigoare o serie de schimbari legislative importante.

Politia Romana are de luna aceasta puteri sporite in ceea ce priveste legitimarea cetatenilor si transportarea acestora la sectie in vederea stabilirii identitatii, astfel ca era normal sa ni se spuna si cum se face asta.

Politia Romana explica mai jos cum poate stabili un agent de politie care este identitatea unei persoane, iar in cazul in care nu aveti un act de identitate la voi, atunci veti fi dusi la sectia de politie pentru a vi se stabili identitatea.

Politia Romana nu mai are voie sa va tina la sectia de politie pentru mai mult de 8 ore in vederea stabilirii identitatii, aceasta fiind o foarte importanta schimbare legislativa care a intrat in vigoare din 26 ianuarie.

Politia Romana are de la 26 ianuarie puteri sporite in Romania, insa desigur ca asta nu inseamna ca va poate abuza mai usor, dar e bine sa stiti care va sunt drepturile, insa si ce obligatii aveti in fata autoritatilor.

Conform LEGII: „Stabilirea identității unei persoane se face pe baza ACTELOR DE IDENTITATE. Atunci când persoana nu…

Publicată de Politia Romana pe Vineri, 31 ianuarie 2020