Dacia Logan: Model RS mai RAPID ca un BMW, Mercedes (VIDEO)

Dacia Logan transformata intr-un model RS este masina care intrece aproape orice BMW, Mercedes, sau Audi de pe sosele, iata cum arata si cat e de rapida.

Dacia Logan este de departe cel mai popular model din intreaga serie de masini pe care Dacia le produce si le vinde, iar printre milioanele de oameni care le detin se numara si unii care sunt indragostiti de ele. Asta poate fi spus despre un tanar din Algeria care si-a creat o versiune RS a Dacia Logan, adica o masina care are nu mai putin de 300 de cai putere, deci poate lasa lejer in urma vasta majoritate a masinilor BMW, Mercedes, Audi, de pe drumuri.

Dacia Logan vine in mod normal cu motoare care a cam o treime din puterea motorului care a fost instalat in aceasta versiune speciala “RS”, insa pentru ca tanarul adorit sa aiba o masina cu adevarat speciala, a investit in ea. Motorul din acest Dacia Logan este unul de 2 litri, dar cu numeroase modificari pentru a putea dezvolta cei 300 de cai putere care probabil ca trag masina de la 0 la 100 KM in mai putin de 5 secunde fara prea multe probleme, in final.

Dacia Logan: Model RS mai RAPID ca un BMW, Mercedes (VIDEO)

Dacia Logan nu a fost gandita pentru a functiona cu un asemenea motor, deci pentru implementarea lui a fost necesara mai mult ca sigur inclusiv inlocuirea evacuarii, dar si a cutiei de viteze. In habitaclu tanarul a inlocui scaunele standard de pe Dacia Logan cu unele sport, a instalat si un sistem de aer conditionat, plus pornire cu buton, nu din cheie, iar sistemul audio nu avea cum sa fie lasat, in urma, asa ca a fost deasemenea imbunatatit.

Dacia Logan necesita investitii foarte mari pentru a fi transformata din ceea ce este ea in mod obisnuit intr-o masina de acest gen, insa din pacate prea multe detalii nu se pot intelege din clip. Chiar si asa, e nevoie de cateva mii bune de euro, daca nu chiar peste 10.000 pentru a modifica atat de mult o Dacia Logan si a o transforma intr-o masina sport, oarecum, daca-i modific si articulatiile, sistemul de franare, suspensia, si eventual mai pui niste airbag-uri.

Dacia Logan este o masina foarte populara in versiunea de baza, dar un model RS poate fi si mai popular, daca ar avea si un pret suficient de mic pentru a fi atractiv pentru cei interesati de el.