RCS & RDS: Vestea pentru TOTI Romanii la Final de Ianuarie

RCS & RDS are o veste foarte buna pentru romanii care ii sunt clienti, sau care vor sa-i devina clienti, pe final de ianuarie, iata ce se intampla.

rcs & rds oferta internet

RCS & RDS termina luna ianuarie cu o veste foarte buna pentru cei care-i sunt clienti, sau cei care doresc sa-i devina clienti in Romania, iar asa ceva nu veti vedea prea curand la operatorul de telecomunicatii. Mai exact, cei de la RCS & RDS au o promotie speciala pentru abonamentele Digi Net disponibile in momentul de fata in Romania, si ofera 50% reducere timp de 4 luni pentru abonamentele nou incheiate de catre clientii interesati de serviciile lor.

RCS & RDS are cel mai bun internet fix din Romania, si nu cred ca poate cineva sa conteste asta, iar oferta pe care o are grupul Digi pentru clientii sai actuali, dar si cei viitori este una extrem de buna. Cei de la RCS & RDS au acum abonamentele de internet fix disponibile la preturi cuprinse intre 30 si 40 de LEI, cu variatii de viteza de la 300 Mbps la 1 Gbps, astfel ca daca faceti un contract nou, va bucurati de preturi cum nu exista undeva prin Europa.

RCS & RDS: Vestea pentru TOTI Romanii la Final de Ianuarie

RCS & RDS impune ca ai sai clienti sa incheie contracte pentru o perioada de doi ani de zile pentru a beneficia de aceasta oferta foarte buna, ceea ce desigur ca multi vor fi dispusi sa o faca. Reducerea pe care o ofera RCS & RDS este o oferta cum nu veti mai gasi pentru un serviciu care sa aiba calitate atat de buna, deci ar cam trebui sa profitati de el pentru a va asigura ca beneficiati si de cea mai buna conexiune de internet fix din Romania in acest moment.

RCS & RDS are infrastructura cu fibra optica in aproape toata tara in acest moment, astfel ca in mod teoretic ar trebui sa puteti contracta serviciile sale in orice oras din tara noastra, dar exista si exceptii. Cei de la RCS & RDS nu au fibra in orasele foarte mici, sau la sate, asa ca acolo ar trebui sa va bazati pe furnizorii locali, sau pe conexiunile de internet de viteza mai slaba, bazate pe vechile conexiuni cu cabluri de retea standard, ele fiind limitate, din pacate.

RCS & RDS desfasoara aceasta campanie grozava pentru o perioada limitata de timp in Romania, si va recomand sa profitati de ea cat aveti ocazia pentru ca in caz contrar veti rata o promotie foarte buna.