Coronavirus: VIDEO cu Dronele care CEARTA Chinezii FARA Masti

Coronavirus drone

Coronavirus este primul virus din ultimii ani din cauza caruia China ia masuri de securitate fara precedent pentru cetatenii sai, inchizand orase si luptand din greu pentru a opri raspandirea sa in tara, si nu numai.

Coronavirus ne arata totusi si ca tehnologia de ultima generatie, despre care nu credeam ca poate fi folosita in asemenea moduri, este totusi utila pentru a alerta cetatenii, nu doar pentru a-i monitoriza in mod constant.

Coronavirus este motivul pentru care China foloseste drone pentru a descoperi cetatenii care se plimba pe strada fara masti de protectie, si ii alerteaza sa se protejeze pentru a nu fi infectati de virusul care a ucis deja sute de persoane.

Coronavirus este motivul pentru care batranica de mai jos a fost abordata de o drona care ii cerea sa se intoarca acasa si sa foloseasca masca de protectie pentru a se proteja impotriva virusului care a inspaimantat lumea.

Mesajele de alerta sunt transmise prin drone de catre operatorii acestora, dupa ce monitorizeaza persoanele care se plimba fara masti, deci nu vorbim despre mesaje preinregistrate, ci despre tot ceea ce le trece prin cap operatorilor, iar unele dintre abordari sunt foarte comice, insa 100% necesare.