Google Earth: Surpriza Adusa de Ultimul Update al Aplicatiei

Google Earth stele

Google Earth are parte de o surpriza foarte interesanta oferita impreuna cu cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoane, si e ceva ce trebuia sa ajunga de ceva vreme in cadrul sau de la compania Google.

Google Earth are in sfarsit implementata in aplicatia pentru telefoane mobile posibilitatea de a vedea stelele din jurul planetei noastre, ceva ce pana acum era posibil din calculatoare, dar nu si din telefoanele mobile.

Google Earth are implementata incepand cu actualizarea de saptamana aceasta posibilitatea de a vedea stelele din jurul Pamantului, inclusiv cei de la Google recunoscand faptul ca modul anterior de afisare a universului nu era realist.

Google Earth ne permite acum sa rotim globul din aplicatie pentru a vedea stelele din calea lactee, informatiile fiind colectate cu ajutorul observatorului sudic din Europa, si modul de vizualizare este similar cu cel al unui astronaut aflat la 45.000 KM deasupra Terrei.

“Rotiți globul și veți vedea imagini ale frumoasei Căi Lactee, colectate de la Observatorul European Sud, înfățișând stelele în timp ce acestea ar apărea ca un explorator spațial la un moment dat la aproximativ 30.000 de mile deasupra planetei.”

Google Earth are noua versiune a aplicatiei disponibila chiar acum pentru descarcare, deci oricine o poate instala si se poate bucura de schimarea grozava pe care ea o ofera.