Politia Romana: AMENZI, Masini INDISPONIBILIZATE ale Soferilor UBER, Bolt, Clever, Yango

Politia Romana amenzi UBER Bolt Clever Yango

Politia Romana a lansat ieri un avertisment pentru soferii UBER, Bolt, Clever Taxi, Yango, in ideea de a le aduce aminte sa nu efectueze curse de transport alternativ daca nu au toate autorizatiile necesare pentru a desfasura o asemenea activitate in Romania.

Politia Romana a anuntat ca aseara a aplicat deja amenzi pentru soferi, desi nu s-a specificat pentru care dintre serviciile UBER, Bolt, Clever Taxi, Yango, efectuau ei curs, insa acesta este un avertisment serios pentru restul celor care fac curse.

Politia Romana a sanctionat cu amenda doi soferi care efectuau transport alternativ prin platformele UBER, Bolt, Clever Taxi, Yango, unul neavand copia autorizatiei de transport alternativ, altul ecusonul, atestatul profesional, sau inspectia tehnica a masinii.

Politia Romana a ridicat totusi si 3 certificate de inmatriculare pentru masini care efectuau transport alternativ, si 3 ale taxi-urilor, iar acele masini nu mai pot fi folosite pentru transport, probabil timp de cateva luni de zile, dupa cum spune legislatia rutiera.

”În noaptea de 01/02.februarie a.c., poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat în mai multe puncte din municipiul Bucuresti în vederea reducerii riscului rutier în rândul participanţilor la trafic, verificarea legalităţii efectuării transportului alternativ cu un conducator auto, respectiv a transportului de persoane în regim de taxi şi implicit pentru sancţionarea celor care, deşi sunt autorizaţi, nu respectă standardele de calitate şi siguranţa rutieră.”