Windows 10: ATENTIE, SUTE de MILIOANE de Oameni in ALERTA

Windows 10 are sute de milioane de oameni alertati in legatura cu o serie de probleme extrem de mari pe care Microsoft le genereaza pentru ei acum.

Windows 10 frustrare

Windows 10 are sute de milioane de persoane puse in alerta din cauza unei noi serii de probleme foarte mari cu care se confrunta sistemul de operare in momentul de fata, si care nu sunt tocmai usor de trecut cu vederea. Vorbim despre o serie de probleme care sunt aduse in Windows 10 de catre un patch care are numarul KB4532695, da cel despre care v-am vorbit ieri, cand v-am spus ca el rezolva problemele cu efectuarea de cautari prin File Explorer.

Windows 10 are acest patch lansat pentru utilizatorii din intreaga lume in momentul de fata, iar din pacate cei care l-au instalat sperand sa scape de problemele cu File Explorer, s-au lovit de cu totul alte batai de cap mai mari. Se pare ca aceasta actualizare pentru Windows 10, care rezolva problemele cu File Explorer, aduce altele cu ecrane albastre ce blocheaza calculatoarele, reduceri ale performantelor, incompatibilitati cu drivere, si disparitia sunetului.

Windows 10: ATENTIE, SUTE de MILIOANE de Oameni in ALERTA

Windows 10 pare sa aiba problemele cele mai mari cu disparutua sunetului pentru calculatoarele pe care este instalat acest patch, iar asta este o problema extrem de mare pentru utilizatori. Nici faptul ca pornirea calculatoarelor cu Windows 10 dureaza pana la 5 minute nu e tocmai ceva care sa le dea oamenilor incredere in schimbarile facute de catre cei de la Microsoft, dar desigur ca asta nu e prima oara cand apar asemenea probleme mari.

Windows 10 are aceste probleme chiar si daca sistemul de operare este reinstalat si se instaleaza iar acel patch, iar asta pentru ca totul are legatura cu el, si nu cu alte functii preexistente in versiunile vechi. Desigur ca exista si o solutie pentru aceasta problema, ea implicand dezinstalarea patch-ului, dar readucerea Windows 10 la versiunea initiala readuce si problemele cu File Explorer, deci alegerea nu e tocmai una chiar atat de simpla in final.

Windows 10 va avea si aceste noi probleme rezolvate candva, poate, probabil, cine stie, iar asta pentru ca Microsoft e chiar complet incapabila de a mai oferi actualizari care s anu genereze probleme uriase pentru utilizatori.