Planeta Marte: NASA, PREMIERA cu o Noua IMAGINE INCREDIBILA

Planeta Marte are o premiera extrem de importanta prezentata cu o noua imagine incredibila care ne dezvaluie ceva ce nu am mai vazut pana acum.

Planeta Marte gheata

Planeta Marte este o sursa de uimire pentru intreaga comunitate stiintifica, iar cei de la NASA au reusit sa inregistreze in premiera ceva ce pana acum nu a mai fost vazut de catre cei care analizeaza cu mare atentie corpul ceresc. Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este zona din polul nord de pe planeta Marte si o rupere de gheata, ceva ce pana in momentul de fata nu a mai fost inregistrat de catre vreun alt instrument care a fost trimis de NASA acolo.

Planeta Marte are prezentata mai sus o zona de la polul nord in care a fost depozitata gheata care a cazut dintr-o zona superioara, si vorbim despre o cantitate foarte mare de bucati de gheata care au fost depozitate acolo. NASA a inregistrat acum 3 ani de zile o imagine cu respectiva zona de la polul nord al planetei, iar recent a inregistrat o noua imagine cu respectiva zona de pe planeta Marte, iar animatia ne arata cum a fost modificata locatia.

Planeta Marte: NASA, PREMIERA cu o Noua IMAGINE INCREDIBILA

Planeta Marte gheata cazuta

Planeta Marte nu a avut pana acum inregistrat vreun eveniment de acest gen in timp real, si nu despre asta vorbim acum, dar nici macar schimbar atat de mari n-au fost surprise in poze pana in momentul de fata. Totul a fost posibil multumita unei nave spatiale pe care cei de la NASA au trimis-o in orbita de pe planeta Marte, aceasta inregistrand imagini cu diverse zone de acolo, si revenind dupa o anumita perioada de timp pentru a surprinde schimbarile.

Planeta Marte a avut, multumita acestei nave spatiale, surprinse foarte multe imagini cu regiuni care pana atunci n-au mai fost vazute, iar acum vorbim despre ceva surprinzator, dar care ne arata ca lucrurile de acolo nu sunt atat de diferite in comparatie cu cele de aici. Planeta Marte are mai multe zone inghetate decat Pamantul, iar asta pentru ca si temperaturile de la suprafata sunt mult mai mici, si e posibil sa mai vedem imagini de acest gen.