Samsung GALAXY S20 Ultra: Vestea PROASTA pentru TOTI Fanii

Samsung GALAXY S20 Ultra are parte de o veste foarte proasta astazi pentru toti fanii care asteapta sa cumpere noile modele de telefoane in intreaga lume.

Samsung GALAXY S20 Ultra performante

Samsung GALAXY S20 Ultra are astazi parte de o veste proasta astazi, la fel ca si restul telefoanelor din seria in care el va fi inclus, dar unii dintre voi probabil ca va asteptati deja la o asemenea veste. Atat Samsung GALAXY S20 Ultra, cat si celelalte modele din telefoane din serie au publicate primele teste de performante facute folosind Geekbench, iar spre deosebire de cele anterioare, acum avem informatii pentru toate cele trei modele de telefoane.

Samsung GALAXY S20 Ultra are un scor extrem de apropiat de cel al Samsung GALAXY S20 Plus, iar Samsung GALAXY S20 are cel mai mic scor dintre toate, unul neobisnuit de mic pentru un telefon in 2020. Din pacate vorbim despre modelele care sunt echipate cu chip-uri Exynos 990 de catre cei de la Samsung, nu despre chip-ul Qualcomm Snapdragon 865, care e mai performant, si ar fi trebuit sa fie implementat exclusiv in Samsung GALAXY S20 Ultra.

Samsung GALAXY S20 Ultra: Vestea PROASTA pentru TOTI Fanii

Samsung GALAXY S20 Ultra geekbench performante

Samsung GALAXY S20 Ultra va avea performante inferioare chiar si iPhone 11, ceea ce desigur ca e o veste foarte proasta, si asta pentru ca in mod normal ar fi trebuit sa depaseasca telefoanele Apple. Din pacate pentru coreeni, cei de la Apple au procesoare mult mai avansate decat cele pe care le folosesc ei in telefoane, iar asa Samsung GALAXY S20 Ultra va fi inferior in performante in fata iPhone 11, ceea ce desigur ca ii va supara multi dintre fani.

Samsung GALAXY S20 Ultra ar fi trebuit sa fie un telefon extrem de puternic, avand in vedere pretul pe care-l va cere compania coreeana pe el, adica 1300 de euro, insa din pacate se pare ca lucrurile nu vor sta chiar asa. Performantele Samsung GALAXY S20 Ultra for fi o dezamagire pentru fanii din intreaga lume, iar la un telefon atat de scump asta e o veste proasta, insa Samsung GALAXY Z Flip va fi in fix aceeasi situatie.

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi prezentat peste o saptamana si o zi, insa lansarea ar trebui sa aiba loc pe data de 6 martie, iar intre timp vor fi deschise precomenzile pentru telefoane.