Huawei Continua Productia in Fabrici in Ciuda Coronavirus

Huawei continua productia in fabricile sale in ciuda existentei si raspandirii Coronavirus in China, iata ce a declarat compania pentru toata lumea.

Huawei coronavirus

Huawei, impreuna cu alte cateva companii din sectorul IT din China, continua sa aiba productia activa in fabrici in ciuda faptului ca guvernul a ordonat o blocare a activitatii multor companii din cauza Coronavirus. Huawei, impreuna cu alte cateva companii din sectorul IT, au reusit sa obtina exceptii de la interdictiile impuse de catre guvernul de la Beijig, astfel ca fie au reinceput de astazi activitatea, fie nu au suspendat-o nici in timpul Noului An Chinezesc.

Huawei a reinceput de astazi activitatea in multiple fabrici de pe teritoriul Chinei, spunand ca ttul se desfasoara in mod normal, fara ca vreo persoana sa fi fost raportata ca fiind infectata cu Coronavirus. Separat de Huawei, exista si alte fabrici care au continua productia inclusiv in zona din care virusul Coronavirus a fost depistat pentru prima oara, si acestea spunand ca nu a angajati care sa fi fost infectati de catre acest virus foarte periculos.

Huawei Continua Productia in Fabrici in Ciuda Coronavirus

Huawei si-a reluat productia de telefoane tablete, chip-uri, chipamente de telecomunicatii, totul fara ca guvernul de la Beijing sa ordone in vreun fel oprirea acestora, in ciuda existentei Coronavirus. Atat Huawei, cat si celelalte companii care au reluat productia in China, sustin ca au luat si masuri importante de protectie pentru angajatii lor astfel incat acestia sa nu poata transmite Coronavirus la prea multe persoane daca sunt infectati cand vin la munca.

“Gigantul chinez telecom Huawei a declarat luni că a reluat producția de bunuri, inclusiv dispozitivele de consum și echipamentele de transport, iar operațiunile se desfășoară normal. Compania a repornit fabricația în conformitate cu o scutire specială care permite anumitor industrii critice să rămână în funcțiune, în ciuda apelului de la Beijing de a opri toate lucrările în unele orașe și provincii.”

Huawei are nevoie de fabricile sale in functiune pentru a putea continua sa produca un nvel ridicat de produse pe care sa le vanda la nivel global, si sa-si poata creste vanzarile, in ciuda sanctiunilor din SUA. Huawei are deasemenea si comenzi mari de la diversi operatori de telefonie mobila care-i vor echipamentele de telecomunicatii 5G, ceea ce ii creeaza alte obligatii importante, deci are un foarte mare interes sa ramana in functiune.

Huawei nu-si va opri productia nici in perioada urmatoare, chiar daca inca nu s-au linistit lucrurile in ceea ce priveste Coronavirus, dar se spera ca numarul de infectari sa scada in urmatoare parte a lunii.