WhatsApp: Oferita GRATUIT Aplicatia in Calatoria cu Avionul

WhatsApp avion

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie de pe planeta, iar multumita numarului mare de persoane care o folosesc, anumite servicii speciale au fost create pentru utilizatori.

WhatsApp are un asemenea serviciu in cazul zborurilor cu avioanele, iar asta pentru ca unele linii aeriene le ofera clientilor posibilitatea de a folosi in mod gratuit reteaua lor de internet din avioane pentru a discuta cu oricine doresc.

WhatsApp este singura platforma pentru care se ofera un asemenea beneficiu multumita numarului foarte mare de utilizatori, insa nu foarte multe linii aeriene au acest beneficiu disponibil pentru calatorii care le aleg serviciile, desi facilitatea este oferita de cativa ani buni pentru calatori.

WhatsApp are gratuita trimiterea de mesaje pentru calatori in principal in cazul zborurilot facute cu diverse companio aeriene din Asia, iar in functie de tipul de bilet cumparat, acestea ofera gratuitate inclusiv pentru trimiterea de poze si clipuri video, care consuma foarte mult trafic de internet la trimitere.