Apple iti Repara acum iPhone-ul si Acasa, daca ai Nevoie

Apple reparatie acasa

Apple a lansat un nou serviciu pentru clientii care i-au cumparat produsele in ultimii ani, compania americana oferindu-le acestora posibilitatea de a le avea reparate acasa, daca nu pot ajunge la un Apple Store, sau service partener.

Apple ofera aceasta optiune speciala de reparatie doar in SUA, acolo unde a incheiat un parteneriat cu o companie specializata pe repararea de produse electronice, si pe care a certificat-o pentru a i le repara si pe ale sale.

Apple le ofera clientilor sai posibilitatea de a avea produsele reparate in unele orase mari din SUA pentru ca acolo sunt mai mult ca sigur si destui clienti dispusi sa plateasca un pret pe masura serviciului care este oferit de companie.

Apple cere preturi diferite in functie de tipul de dispozitiv reparat, sau daca acel client are AppleCare, sau nu, iar tehnicianul care vine in locatie ar putea face si reparatii care ar putea creste pretul final platit de catre client.

Apple reparatie acasa iPhone produse

Apple va extinde cu siguranta aceasta optiune de reparatie pentru produsele sale daca vor exista suficient de multe comenzi de la clientii din orasele in care serviciul a fost lansat, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.