PS5: Precomenzile INCEP mult mai DEVREME decat Credeam

PS5 Precomenzi

PS5, cunoscuta si sub denumirea Playstation 5, urmeaza sa aiba precomenzile deschise chiar mai devreme decat credeam, conform unor informatii aparute in cursul zilei de ieri cu privire la aceasta noua consola importanta.

PS5 are informatia dezvaluita de catre un cunoscut leaker de informatii cu privire la consolele Playstation pe care le lanseaza Sony, iar el afirma ca precomenzile pentru produs vor incepe in data de 5 martie, deci peste o luna.

PS5 a avut anuntata decatre acelasi leaker o data de lansare pentru noiembrie 2020 pentru consola la pretul de 499 dolari in SUA, ceea ce e destul de aproape de asteptarile pe care le are oricum foarte multa lume deja.

PS5 ar urma sa fie lansat cu o noua versiune a Gran Turismo deja disponibila din primavara, insa GTA 6 va fi lansat abia in toamna 2021, dar partea buna este ca noua consola va fi compatibila si cu jocurile lansate de la PS2 incoace.

PS5 precomenzi 5 martie

PS5 ar putea fi prezentata in data de 12 februarie, conform celor mai recente zvonuri, dar avand in vedere ca pana acum n-a aparut vreo informatie in legtura cu acest lucru, ramane de vazut daca asta se va mai intampla, sau nu, insa lansarea e oricum foarte aproape, daca precomenzile incep in 5 martie.