Fortnite: TRUCUL cu care DISTRUGI ORICE Inamici ACUM (VIDEO)

Fortnite are descoperit un truc extrem de important care te ajuta sa distrugri orice inamici mult mai usor chiar acum, iata cum te poti folosi de el.

Fortnite paralizat

Fortnite are descoperit un truc extrem de interesant, dar si mult mai util, iar asta pentru ca el va poate ajuta sa va ucideti mult mai usor oricare dintre inamicii pe care ii intalniti in lumea virtuala a jocului. Puteti vedea in clipul video de mai jos cum poate fi folosit acest truc special din joc, el presupunand exploatarea unor emote-uri pentru a paraliza jucatorii care ne ataca in Fortnite, iar totul reprezinta exploatarea unui bug care exista in cadrul jocului.

Fortnite are implementate o serie de emote-uri speciale, adica animatii si dansuri prin care avatarul jucatorilor se poate exprima in cadrul lumii virtuale, iar combinatii ale acestora pot paraliza inamicii la nevoie. Dupa ce bugul este activat in cadrul Fortnite, jucatorul impotriva caruia este efectuat ramane total paralizat, iar aparent inclusiv arma sa dispare, deci nu se poate apara in vreun fel.

Fortnite: TRUCUL cu care DISTRUGI ORICE Inamici ACUM (VIDEO)

This is what happens when you try to dance on someone (couldn’t move) from FortNiteBR

Fortnite poate avea acest bug din joc exploatat pentru a bloca miscarile inamicilor timp de doar 10 secunde, dupa care totul revine la normal, dar perioada de timp e suficienta pentru a ucide acel inamic. Cei de la Epic games nu ai comentat deocamdata situatia, chiar daca vorbim despre un bug extrem de important care afecteaza experienta de joc de care au parte utilizatorii care sunt activi in cadrul Fortnite pe diversele servere globale.

Fortnite are acest bug activ in toata lumea, iar avand in vedere efectele sale importante, este de asteptat ca Epic Games sa il blocheze cat poate de rapid, iar asta pentru ca efectele sale sunt foarte serioase. Nu se stie daca e nevoie de o actualizare pentru aplicatiile iPhone si Android ale Fortnite pentru ca bugul sa fie reparat, dar e destul de clar faptul ca lucrurile nu vor ramane asa pentru o perioada lunga de timp, deci profitati de el cat puteti.

Fortnite va avea cu siguranta si alte buguri descoperite in viitor, dar deocamdata va puteti folosi de acesta pentru a ucide orice fel de inamici care va apar in cale, si care desigur ca nu stiu de existenta sa.