Politia Romana: INCREDIBIL, CE FACEA Acest Sofer BEAT la Volan

Politia Romana sofer facebook

Politia Romana a povestit in cursul zilei de ieri actiune care a dus la descoperirea unui sofer care se afla intr-o situatie incredibil de periculoasa, care ar fi putut duce la tragedii daca nu ar fi fost descoperit de politisti.

Politia Romana a descoperit un sofer care circula in Vatra Dornei in stare de ebrietate, dar LIVE pe Facebook, adica o combinatie atat de periculoasa incat e o minune ca nu a accidentat pe altcineva in timp ce facea sta.

Politia Romana i-a luat permisul barbatului, pe numele caruia a fost intocmit si un dosar penal pentru faptele sale, iar pentru ca tinea telefonul in mana la volan a primit o amenda de 1160 de LEI, adica valoarea maxima permisa de lege.

Politia Romana a atras in repetate randuri atentia romanilor sa nu faca LIVE pe Facebook, dar a combina asta si cu bauturile alcoolice este pura prostie, nu nebunie, pura inconstienta, dar probabil ca barbatul nu va invata nimic din asta.

Politia Romana a prezentat de-a lungul timpului tragediile care se pot intampla cand stai pe Facebook in timp ce conduci, chiar si fara sa faci LIVE, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice fiind mai periculoasa, dar combinatia are sanse foarte mari de a fi letala.

LIVE PE FACEBOOK, FĂRĂ CENTURĂ ȘI SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE Nu știm câte like-uri a luat un șofer care…

Publicată de Politia Romana pe Luni, 3 februarie 2020