Orange: Ofera INTERNET GRATUIT pentru Clienti in Februarie

Orange sarbatoreste luna iubirii cu internet gratuit pentru clienti, toti putandu-se bucura de noua surpriza uriasa venita de la operatorul din Romania.

Orange INTERNET GRATUIT februarie

Orange a decis ca februarie trebuie sa fie o luna speciala pentru clientii sai din Romania, astfel ca le ofera acestora posiblitatea de a beneficia de internet gratuit prin aceasta pagina, intr-o promotie foarte interesanta. Cei de la Orange sarbatoresc luna iubirii cu pana la 200 GB de internet gratuit pentru oricare dintre clientii din Romania, acestia putand beneficia de oferta daca le trimit persoanelor dragi bataile inimii din pagina mentionata anterior.

Orange le prmit clientilor sa le trimita cate 100 MB de internet mobil persoanelor dragi cu fiecare bataie de inima, pana la un total de 200 GB de internet care este oferit gratuit in aceasta perioada. Vorbim despre o cantitate foarte mare de internet mobil gratuit pe care cei de la Orange il ofera pentru clientii lor din Romania, iar atat ce care trimit internetul, cat si cei care il primesc, pot aduna pana la 200 GB pe care-i pot folosi, cel mai probabil, timp de o luna.

Orange: Ofera INTERNET GRATUIT pentru Clienti in Februarie

Orange INTERNET GRATUIT februarie heartbeats

Orange le ofera clientilor inclusiv bonusuri de pana la 200 de euro pentru abonamentele mobile, cate 10 euro pentru fiecare an petrecut in retea, banii putand fi folositi pentru cumpararea de telefoane, accesorii, etc. In aceasta pagina vorbim despre o promotie pe care cei de la Orange o au pentru magazinul online in momentul de fata, iar cu pana la 200 de euro reducere, exista astfel posibilitatea de a beneficia de o reducere foarte buna la telefonul dorit.

“În perioada 4 februarie – 16 martie clienţii Orange îşi pot arăta aprecierea pentru cei dragi trimiţând persoanelor dragi sunetul inimii lor prin intermediul My Heartbeats, în cadrul secţiunii dedicate din My Orange. Aplicaţia măsoară bătăile inimii şi le transformă în bonus de date, cate 100MB pentru fiecare bătaie a inimii. Atât clienţii care trimit bătăile inimii, cât şi cei care le primesc, sunt recompensaţi cu până la 200 GB de internet cadou.”

Orange sarbatoreste luna iubirii timp de aproape o luna si jumatate, deci e o luna ceva mai extinsa, astfel ca internetul gratuit poate fi obtinut in perioada 4 februarie – 16 martie de catre clienti. Orange nu spune cat este valabil si internetul gratuit pe care clientii il primesc in cuantum de pana la 200 GB, insa cel mai probabil e vorba de o perioada cuprinsa intre 1 – 3 luni de zile, asa cum se intampla in mod obisnuit cu promotiile de acest gen.

Orange organizeaza destul de rar promotii de acest gen, asa ca ar fi bine sa profitati de aceasta ocazie si sa obtineti internetul gratuit cat inca mai puteti face acest lucru.