Telekom: Ramane FERMA pe Pozitii in MAREA PROBLEMA din 2020

Telekom ramane ferma pe pozitii in cea mai mare problema cu care a inceput anul 2020, iata de ce milioane de clienti sunt afectati de ceea ce se intampla acum.

Telekom disputa

Telekom a inceput anul 2020 cu o foarte mare problema pentru milioane de clienti din intreaga tara, aceasta afectand inclusiv compania Orange si unii dintre clientii sai, iar o luna a trecut de la aparitia ei, fara vreo schimbare. Vorbim desigur despre faptul ca Telekom a ramas fara posturile grupului Discovery in grila sa de canale, inclusiv Eurosport, iar acest lucru i-a adus foarte multe plangeri din partea clientilor proprii, dar si de la cei ai Orange.

Telekom a inceput o disputa publica cu Discovery in ceea ce priveste canalele pe care grupul le distributie in Europa, si nu numai, insa a ramas ferma pe pozitii in ceea ce priveste refuzul de a plati licentele cerute. In aceasta luna foarte multi clienti s-au plans din cauza faptului ca nu pot vedea evenimentele sportive, sau emisiunile preferate de la posturile Discovery, dar Telekom ramane ferma pe pozitii si nu prea vrea sa plateasca licentele cerute.

Telekom: Ramane FERMA pe Pozitii in MAREA PROBLEMA din 2020

Telekom a anuntat ca va creste preturile pentru toate serviciile pe care le ofera in Romania in momentul de fata, iar unul dintre motivele pentru care a anuntat ca face asta are la baza si divertismentul. E posibil ca Telekom sa nu readuca in grila posturile Discovery pana in martie, cand va incepe sa incaseze de la clienti preturile mai mari pentru abonamente, astfel incat sa isi acopere cheltuielile generate de catre pretul mai mare al licentelor de distributie.

Telekom probabil ca nu poate cere mai multi bani de la Orange, inca, pentru aceste noi licente de distributie, sau poate ca o va face, dar nu cred ca grupul francez va modifica preturile abonamentelor TV existente. Telekom este cam singura in momentul de fata in ceea ce priveste disputa pe care o are cu cei de la Discovery, iar la mijloc sunt prinsi milioane de clienti care nu au parte de ceea ce isi doresc de la operatorul de telecomunicatii in momentul de fata.

Telekom va rezolva mai mult ca sigur problema inainte de a isi vinde divizia de servicii fixe catre cei de la Orange, insa ar mai putea trece o luna pana cand posturile din grupul Discovery vor fi disponibile pentru clienti.